Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Μεταγραφή αεροδρομίου

Όλα δείχνουν ότι είμαστε και πάλι έτοιμοι να ζήσουμε μεγάλες στιγμές.

Ο ιστορικός ηγέτης της Πανάθας, Γιάννης Αλαφούζος είναι κοντά στο να φέρει στην ομάδα τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν ντι-τζεϊ, Tζιμπρίλ Σισέ.

Οι ιθύνοντες του τριφυλλιού πιστεύουν ότι ο Σισέ είναι η καλύτερη προσθήκη στην τιτάνια προσπάθεια που κάνει η ομάδα να προσπεράσει στην βαθμολογία τον Πανθρακικό, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό.

Ο Σισέ είναι μια μεταγραφή από αυτές που λέμε “αεροδρομίου”. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε, θα πρέπει μάλλον να λογίζεται ως “μεταγραφή αεροδρομίων” αφού φαίνεται ότι θα έχουμε πάρτυ σε δυο αεροδρόμια:

Στο Ελ. Βενιζέλος, όπου θα συρρεύσουν οι φίλοι του τριφυλλιού, αλλά ακόμα περισσότερο στο Χίθροου του Λονδίνου όπου χιλιάδες οπαδοί της ΚΠΡ θα σπεύσουν για να βεβαιωθούν ότι επιτέλους το παλτό τους άδειασε τη γωνιά.

Όπως είχαν κάνει και οι οπαδοί της Λάτσιο στο Λεονάρντο Ντα Βίντσι όταν πέρυσι τον είχαν διώξει κακήν κακώς.

Και αν για τον Σισέ είναι μια τεράστια ευκαιρία να επιστρέψει στην μόνη χώρα που εξακολουθούν να τον θεωρούν ποδοσφαιριστή, δεν είναι βέβαιο ότι ισχύει το ίδιο και για τον ΠΑΟ. Υπάρχουν φωνές που αντιτίθενται στην μεταγραφή καθώς θεωρούν ότι είναι πανάκριβος, ειδικά για μια ομάδα που διώχνει τον Βύντρα λόγω υψηλού συμβολαίου.

Πολλοί μάλιστα θεωρούν οτι ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ή ο Γιώργος Πολυχρονίου θα ήταν πιο χρήσιμοι. Και καλύτεροι ντι-τζει είναι, και γνωρίζουν καλύτερα την Ελληνική πραγματικότητα, αλλά και πολύ πιο φτηνοί.

Άσε δε που ο Τζι-Πόλυ είναι και δεδηλωμένος οπαδός της Πανάθας.

amantomatimou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου