Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Το Δηλητήριο Των Μελισσών

Το δηλητήριο της μέλισσαςΤο δηλητήριο της μέλισσας είναι ένα πολύπλοκο μείγμα χημικών ουσιών, που εξασκεί φαρμακευτική δράση και επηρεάζει τη φυσιολογία ενός οργανισμού.

Το δηλητήριο της μέλισσας χρησιμοποιείται με επιτυχία εναντίον της ρευματοειδούς πολυαρθρίτιδας. Περιορίζει τους ισχιακούς πόνους, την νευραλγία, τη μεσοπλεύριο και βρογχική νευραλγία. Επίσης έχει εφαρμοστεί σε θεραπεία ασθενών που υπέφεραν από αρθρίτιδα, μυαλγία, μυίτιδα, ριζίτιδα, γαστρικό έλκος, θρομβοφλεβίτιδα στις υποδόριες φλέβες και καρκίνο.

Σε αρκετές περιπτώσεις βοηθά ασθενείς που δέχονται δύσκολες χειρουργικές επεμβάσεις. Στις περιπτώσεις αυτές, το δηλητήριο της μέλισσας βοηθά στη γενική αθηροσκλήρωση, στην αθηροσκλήρωση των περιφερειακών αγγείων αίματος, στις παραμορφώσεις σπονδυλαρθρίτιδας και σε τομείς που γίνονται από επεμβάσεις στον κοιλιακό χώρο.

Η ουσία Μελιτίνη που βρίσκεται στο δηλητήριο των μελισσών σκοτώνει τα καρκινογόνα κύτταρα ενώ δεν επηρεάζει τα υγιή. Η Μελιτίνη ενεργεί άμεσα στην επιφάνεια των καρκινογόνων κυττάρων προκαλώντας την αυτόματη νέκρωσή τους.

κυρ-βιολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου