Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δικαστική Επιμελήτρια ζήτησε την "κατάσχεση" του μισθού του Πέτρου Κωστόπουλου από το Mega Channel

Ενδιαφέρον έχουν και το:
- Πως ο Πέτρος Κωστόπουλος πούλησε ένα μήνα πριν πτωχεύσει το σκάφος του αξίας 470.000 € που είχε αγοράσει στις 8 Απριλίου 2010 αντί των 100.000 € στον Γιώργο Κορωνιά στις 4 Μαίου 2012
- Πως το αγόρασε στο όνομα της off shore εταιρείας Jamal Shipping S.A. με έδρα τα νησιά Μάρσαλ, ιδιοκτήτης της οποίας είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος
-Πως έκλεισε μια Ετερόρρυθμη Εταιρεία αφού τη μετέφερε στο...σπίτι του στη Φιλοθέη, 3 μήνες πριν τη πτώχευση
-Το έγγραφο προς το Mega Channel για κατάσχεση του μισθού του στις αρχές Σεπτεμβρίου

Πάμε να τα δούμε όλα από την αρχή:

Οι φήμες για πτώχευση της ΙΜΑΚΟ, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους από τα τέλη του 2011, όπου άρχισαν οι έντονοι τριγμοί με καθυστερήσεις πληρωμών στα ΜΜΕ που διαχειριζόταν ο Πέτρος Κωστόπουλος. Απλήρωτοι υπάλληλοι, βρισίδια, παραλίγο να δείρει κυριολεκτικά ακόμα και τον ιδιοκτήτη του ακινήτου στη Μ. Αντύπα στο Νέο Ηράκλειο όπου ήταν η έδρα της ΙΜΑΚΟ και Space FM Stereo (Sfera, Derti, Nitro) όταν πήγε να ζητήσει τα χρήματά του από τα ενοίκια, καθώς και εκατοντάδες τηλέφωνα από προμηθευτές της εταιρείας που αργούσαν να πάρουν τα χρήματά τους.

Το 2012 "έσκασαν" οι πρώτες επιταγές. Τα νούμερα ζαλίζουν ακόμα και μεγαλοεπιχειρηματίες που διακινούν εκατομμύρια ευρώ μηνιαίως. O Πέτρος Κωστόπουλος εξέδωσε ακάλυπτες επιταγές αξίας 16.000.000 ευρώ χώρια τα ποσά που χρωστάει σε υπαλλήλους και άλλους προμηθευτές, που δεν πρόλαβαν καν να πάρουν τις "πέτσινες" επιταγές!

Ο Κωστόπουλος έκανε το μεγάλο "μπαμ" στην αγορά, καταστρέφοντας δεκάδες εταιρείες και οικογένειες και είναι ακόμα έξω και μας πουλάει φούμαρα μαγειρεύοντας "τρώγοντάς" τον στη μάπα κάθε πρωί.

Ο ίδιος στις όποιες ενοχλήσεις από τους προμηθευτές, εμφανίζεται εριστικός ακόμα και επιθετικός. Το ίδιο έκανε και με τους υπαλλήλους του, που έφτυσαν αίμα κυριολεκτικά μέσα στις επιχειρήσεις του, για να κάνει τη γνωστή dolce vita ζωή με τη γυναίκα του σε Μύκονο και εξωτερικό.

Χαρακτηριστικές είναι φράσεις που ξεστόμισε και έχουν μείνει στην ιστορία, όπως: "Θα πάρετε τα @χίδι@ μου" και πολλές ακόμα σε νέα παιδιά, που είδαν τη ζωή τους να καταστρέφεται από έναν τύπο, που όταν εξέδωσε το πρώτο του περιοδικό, δεν ήξερε ποιο είναι το δοκίμιο και ποια η τελική του έκδοση! (Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο)

Τι έκανε ο Κωστόπουλος πριν πτωχεύσει;

Το πρώτο πράγμα που έκανε, ήταν να πουλήσει "εικονικά" το φουσκωτό του, που απέκτησε το 2010 αντί 470.000 ευρώ (από την Ιταλική εταιρεία FB Design S.r.l.)το οποίο είχε βάλει στην off shore ιδιοκτησίας του "Jamal Shipping SA" στα νησιά Majuro (Ajeitake island) στον Γιώργο Κορωνιά αντί 100.000 ευρώ. Και όλα αυτά έναν μήνα πριν πτωχεύσει!
Σύμφωνα με τον Πτωχευτικό Κώδικα, απαγορεύεται να πουληθεί κινητή ή ακίνητη περιουσία πριν από πτώχευση, διότι αυτό απλά θεωρείται εγκληματική ενέργεια.

Βέβαια, ο Πέτρος Κωστόπουλος, πούλησε μεν το σκάφος του "εικονικά", αλλά το είχε "καβατζώσει" σε off shore εταιρεία. Οπότε σου λέει, σιγά μη με βρουν. Έλα όμως που και εδώ ισχύει ο κανόνας "Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο"!

Το δεύτερο ποινικό αδίκημα που έκανε ο Πέτρος Κωστόπουλος, ήταν να μεταφέρει μια Ετερόρρυθμη Εταιρεία (Π. Κωστόπουλος & ΣΙΑ Ε.Ε.) που διατηρούσε στον Πειραιά (Κολοκοτρώνη 69) στο...σπίτι του στη Φιλοθέη το 2011!

Βέβαια, εδώ περιπλέκονται τα πράγματα, αφού μιλάμε για μια εταιρεία "φάντασμα" την οποία δήλωσε ο ίδιος ο Κωστόπουλος για να πάρει -δήθεν- συναλλαγματικές αξίας 70.000 ευρώ, που είχε υπογράψει ο ίδιος, ως "χορηγία" από τον Δημήτρη Θήλυζα το 2011. Και φυσικά. δεν πλήρωσε ποτέ, με αποτέλεσμα να τον κυνηγάει και αυτός. Αυτό όμως ήταν ένα κόλπο για να πτωχεύσει. Προσχεδιασμένα όλα!
Τελικά ποιος είναι αυτός ο Θήλυζας και ποιος ο ρόλος του στη πτώχευση του Κωστόπουλου; Θα καταλάβετε στη συνέχεια του ρεπορτάζ ποιο κάτω.

Τη συγκεκριμένη εταιρεία ο Κωστόπουλος την έκλεισε τρεις μήνες πριν πτωχεύσει (Πτώχευσε στις 8 Μαρτίου 2013).

Γιατί πτώχευσε τελικά ο "γκαγκστερ" Πέτρος Κωστόπουλος;

Για να γλιτώσει τη φυλακή. Ο πτωχός έχει άσυλο. Έως ότου κάνει ανάκληση της πτώχευσης.
Αφού "δάγκωσε" με 16 εκατ. ευρώ σε ακάλυπτες επιταγές δεκάδες εταιρίες, έφαγε έναν σκασμό λεφτά από δεκάδες υπαλλήλους και φέσωσε και άλλους τόσους που είχαν κόψει τιμολόγια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς να προλάβουν να πάρουν ούτε σεντ, ο Κωστόπουλος πτώχευσε και όλα... μέλι-γάλα! Δεν διώκεται, αλλά έχει κάνει τη "μπάζα" του όσο καιρό μαγείρευε το "κόλπο" της πτώχευσης. Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια ευρώ. Τώρα, που τα έχει; Μόνο αυτός, ο Θεός, ίσως και η Τζένη το ξέρει.

Άλλωστε, τα χρήματα που έχει φάει, είναι πολύ περισσότερα από τα 16 εκατομμύρια. Μιλάμε για απλήρωτα δάνεια εκατομμυρίων ευρώ και δεκάδων υπαλλήλων απλήρωτων.

Σύμφωνα με αυτά που έχει κάνει έως τώρα, αυτεπαγγέλτως μπαίνει στη "στενή" για τουλάχιστον για 2 χρόνια

Αυτό προκύπτει σύμφωνα με τον Πτωχευτικό Κώδικα ο Νόμος 3588/07, που προβλέπει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 2 ετών, αλλά και χρηματική εγγύηση, σε περίπτωση που ο πτωχευμένος, 6 μήνες πριν ή και μετά την ύποπτη περίοδο της πτώχευσης, εξαφανίσει η παρασιωπά περιουσιακά του στοιχεία, ματαιώσει την εκπλήρωση υποχρεώσεων προς τρίτους ή ελαττώσει τη κατάσταση της περιουσίας του.

Ο Κωστόπουλος τι έκανε από τα παραπάνω;

-Εξαφάνισε το σκάφος του αξίας 470.000 ευρώ λίγο καιρό πριν πτωχεύσει
-Απέκρυψε το σκάφος του, το οποίο θεωρείται περιουσιακό στοιχείο υψηλής αξίας, αφού το εμφάνιζε ως ιδιοκτησία off shore εταιρείας, στην οποία δεν ήξερε κανείς ότι ανήκει στον ίδιο
-Παρέστησε ψευδώς ότι οφείλει 70 χιλιάδες ευρώ στον Δημήτρη Θήλυζα, με σκοπό να επιτύχει την έκδοση της δικαστικής απόφασης που τον κήρυττε σε κατάσταση πτώχευσης.

Οι μεταβιβάσεις ακινήτων λίγο πριν τη πτώχευση

Ενώ η εταιρεία που της οφείλει ο Κωστόπουλος 613.000 ευρώ του κάνει ασφαλιστικά μέτρα για συντηρητική κατάσχεση στις 31/1/2012 και ενώ πρόκειται να συζητηθεί η Προσωρινή Διαταγή στις 17 Φεβρουαρίου 2012, ο ίδιος μεταβιβάζει στις 16 Φεβρουαρίου 2012, δηλαδή μια μέρα πριν την συζήτηση της Προσωρινής Διαταγής μέσω της Συμβολαιογράφου Αθηνών κας Σακκά ένα ακίνητο επί της Δροσοπούλου στη Φιλοθέη, ένα ακίνητο στη θέση Ανερουσικα Μυκόνου αντί του ποσού των 12.000.000 ευρώ! Βέβαια ως δικαιούχος των ακινήτων εμφανίζεται η Eurobank. Αλλά είναι έτσι;

Η Έκθεση Επίδοσης στις 9 Σεπτεμβρίου 2013 προς το Mega Channel

Η εταιρεία που της οφείλει ο Κωστόπουλος 613.000 ευρώ, επέδωσε πράξη επιβολής συντηρητικής κατάσχεσης στα χέρια τρίτων στη "Τηλέτυπος Α.Ε." (Mega Channel) για να εισπράξει τα χρήματά της από όποιες αμοιβές θα λάβει μελλοντικά ο Πετράν για τη καθημερινή πρωινή του εκπομπή "ΠΡΩΪNO MOU" από το Mega Channel. Δηλαδή ζητάει ρητώς από το κανάλι, αντί να αμείβεται ο Κωστόπουλος, να εξοφλείται η εταιρεία που τη "μπουμπούνισε" μέσα στο 2012 με ακάλυπτες επιταγές.

Ενδιαφέρον έχει να δείτε πιο κάτω τα αποκλειστικά έγγραφα που έχει στα χέρια του το tromaktiko από την Έκθεση Επίδοσης όπως ακριβώς εστάλη στις αρχές Σεπτεμβρίου:







Μένει τώρα, να δούμε τι θα σκαρφιστεί ο Πετράν για να γλιτώσει το μισθό του από τους ανθρώπους που δάγκωσε το 2012. Η συνέχεια θα είναι άκρως γαργαλιστική και με πολύ σασπένς, αφού ο Βολιώτης πάντα, με τη βοήθεια των φίλων του, βρίσκει τρόπο να ξεγλιστράει!

Δείτε και πιο κάτω τα έγγραφα της αγοράς και πώλησης του σκάφους του, αλλά και φωτογραφία που έχουμε δημοσιεύσει και παλαιότερα από το φουσκωτό των σχεδόν 500 χιλιάδων ευρώ:

















Τέλος, η συγκεκριμένη εταιρεία σύμφωνα με την έκθεση κατάθεσης δικογράφου αγωγής έχει τη Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών εκ νέου συζήτηση για να διεκδικήσει τα οφειλούμενα.

Πετράν, όλα όσα γράφτηκαν (και κάποια που δεν γράφτηκαν) τα έχουμε στη κατοχή μας με έγγραφα. Δάγκωσες ανθρώπους νέους και μίλησες πολύ άσχημα σε συναδέλφους που έδωσαν ακόμα και τη ψυχή τους μέσα στα περιοδικά και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς σου. Θα έπρεπε τουλάχιστον να τους σεβαστείς. Ως ανθρώπους που σε στήριξαν, σε ανέδειξαν και σε έκαναν "άνθρωπο". Βέβαια, στο τελευταίο όπως δείχνει η πορεία, μπορείς να τους καταλογίσεις ότι δεν τα κατάφεραν καλά.

Αύριο το πρωί, αγαπητοί φίλοι και φίλες, μη ξεχάσετε να δείτε τον Πέτρο στη πρωινή του εκπομπή. Μέσα από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και κρατώντας την εκπομπή του, ίσως δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους που διεκδικούν τα χρήματά τους, να πάρουν ένα μέρος αυτών. Ας το δείτε λίγο πρακτικά...

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου