Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ψηφοφορία και για το νερό!
Φωτορεπορτάζ: Efenpress  Παρά τη γνωστή απαγόρευση του υπουργού Εσωτερικών, να μην επιτραπεί να γίνει ψηφοφορία (για το αν θα ξεπουλήσει η "κυβέρνηση" το νερό σε ιδιώτες ή όχι), στο χώρο των σχολείων, η ψηφοφορία με αθρόα προσέλευση πολιτών διεξάγεται κανονικά... ΕΞΩ από τα σχολεία, στην είσοδο αυτών. Σύμφωνα με δηλώσεις των, οι ψηφοφόροι, θεωρούν ότι η ψηφοφορία αυτή είναι σημαντικότερη από τις υπόλοιπες!

Είναι επίσης γνωστό το σχέδιο της ..."ιδιωτικοποίησης" του νερού. Η πώληση να γίνει σε ιδιώτη αντί ευτελούς αντιτίμου, ο οποίος εν συνεχεία θα το μεταπωλήσει σε ξένη εταιρία, εκείνη θα το καταστήσει ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ για να εξαναγκάσει το κόσμο να αγοράζει εμφιαλωμένο νερό, για το οποίο θα φροντίσει, να αποκτήσει το μονοπώλιο,εξαγοράζοντας ή εξαναγκάζοντας τις υπάρχουσες εταιρίες εμφιαλώσεως να κλείσουν !


 Σε αυτή τη κίνηση, η οποία αποτελεί για το λαό Casus Belli , η αντίδρασή του  θα είναι  ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ σε τέτοιο βαθμό.


 Για να μην φθάσουν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις, γίνεται το δημοψήφισμα αυτό, μήπως και την τελευταία στιγμή επικρατήσει η λογική και ίσως και κάποιο ίχνος... πατριωτισμού στους ξεπουλητές της Ελλάδος.

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου