Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Βόλφανγκ Σόϊμπλε χόρεψε καλαματιανό!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Του ανταποκριτή μας, Άρη Πορτοσαλταρισμένου


Θαύμα; Ενθουσιασμός; Εσωτερική δύναμη; Συμπαράσταση ψυχής στον Αντώνη Σαμαρά;

Όπως και να το πεις, αυτό που συνέβη χθες ακούγεται απίστευτο: Ο Βόλφανγκ Σόϊμπλε σηκώθηκε από την καρέκλα και χόρεψε καλαματιανό!
Όλα συνέβησαν στην εκδήλωση που οργάνωσαν από κοινού οι τοπικές οργανώσεις ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Λοιπές Δημοκρατικές Δυνάμεις της Κάτω Βαυαρίας εν όψει των Ευρωεκλογών.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο υπουργός οικονομικών της Γερμανίας, στέλνοντας ένα μήνυμα στήριξης της Κυβέρνησης.

Στην ομιλία του ο κ. Σόϊμπλε υποστήριξε θερμώς τα ευροψηφοδέλτια των κυβερνητικών κομμάτων.

- ”Δεν μπορώ να φανταστώ το μέλλον της Ευρώπης χωρίς έναν Θοδωρή Ζαγοράκη, μια Εύα Καϊλή, μια Μαρία Σπυράκη” τόνισε χαρακτηριστικά σε μια αποστροφή του λόγου του.

Το καλύτερο όμως το είχε αφήσει για το τέλος. Τις πρώτες πρωινές ώρες και ενώ το γλέντι είχε ανάψει, ο Βόλφανγκ, ο δικός μας Βόλφανγκ, σε μια κίνηση με μεγάλη πολιτική σημασία, σηκώθηκε ξαφνικά από την αναπηρική του καρέκλα και άρχισε να χορεύει καλαματιανό προκαλώντας έκρηξη ενθουσιασμού στους παρευρισκόμενους (φωτο).

Πηγή του Μαξίμου σημείωσε με νόημα:

- “Το θαύμα με τον καλαματιανό του Σόϊμπλε, πέρα από την μεγάλη πολιτική σημασία, ίσως είναι και η απόδειξη που περιμέναμε οτι ο Αντώνης Σαμαράς πράγματι μιλάει με το Θεό.”

Έμπειροι πολιτικοί αναλυτές στις Βρυξέλλες αναφέρουν οτι “η κίνηση Σόϊμπλε ήταν ακόμα ένα από τα περίεργα “θαύματα” που συμβαίνουν λίγο πριν από τις εκλογές.”

Μετά την “αναβάθμιση” της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Fitch και τις “καλές προβλέψεις” από τη Γκόλντμαν Σακς, ο καλαματιανός του Σόϊμπλε είναι το τρίτο “θαύμα” που συμβαίνει.

Συμπτωματικώς, λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν την προσφυγή στις κάλπες.

amantomatimou.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου