Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

Αποκάλυψη: γιατί επελέγη η 17η Δεκεμβρίου. Η Ελλάς εν Καμίνω.

Ο αρχικός προγραμματισμός της ψηφοφορίας για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας ήταν η 17η Ιανουαρίου 2015, (του Αγίου Αντωνίου, βοήθειά μας!). Ο πρωθυπουργός μάλιστα θα είχε και το πλεονέκτημα ότι θα παραμύθιαζε τους (τάχα) επαμφοτερίζοντες, με επιχειρήματα του τύπου "κάντε μου ένα δώρο για τη γιορτή μου".

Τελικώς όμως και υπό την πίεση των εξελίξεων, όπως η παράταση του μνημονίου, η ψήφιση νέων μέτρων, η παραμονή του ΔΝΤ κλπ, επελέγη η 17η Δεκεμβρίου (εδώ να δείτε: Δανιήλ του Προφήτου και… των Παίδων εν καμίνω!!!).

Άσε που με την επιλογή της 17ης Δεκεμβρίου ο Βενιζέλος «ξεδόντιασε» τον Παπανδρέου ο οποίος είχε προγραμματίσει και ανακοινώσει την τρίτη δημόσια παρουσία του, από τον Σεπτέμβριο, με ομιλία στα εγκαίνια της Έκθεσης «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή», στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοίλων Κοζάνης. Έτσι, ο ΕΓΩ ο Βενιζέλος, αναγκάζει τον ιό της Μαργαρίτας, να κάνει αυτό που λέει ο μεγάλος Λογοθετίδης στο "Δελησταύρου και υιός" : την "πρώτη του δημοσία εξαφάνιση"...

17 Δεκεμβρίου λοιπόν η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας, και οι «πρόθυμοι» που μόλις χθες καταψήφισαν τον προϋπολογισμό και την κυβέρνηση, καλούνται σε μόλις τριάντα ημέρες, να πρωταγωνιστήσουν σε μια σπάνια εκδήλωση αυτοεξευτελισμού, μικροσύνης και ουτιδανότητας, και να στηρίξουν την κυβέρνηση υπερψηφίζοντας τον άγνωστο μέχρι στιγμής πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Όπως ήδη αναφέραμε, στις 17 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας εορτάζει την μνήμη των Τριών Παίδων εν Καμίνω, προστατών Αγίων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Δυστυχώς όμως και η Ελλάς θα βρεθεί εν καμίνω την σημαδιακή αυτή ημέρα και καμία πυροσβεστική δεν θα μπορέσει να την σώσει…

Οπ. - Τςςς

filotimia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου