Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τα βρήκανε... τα συμφωνήσανε

Της Μιχαλούς

Την μία στιγμή παραιτήθηκε από το αξίωμα του πιο ισχυρού άνδρα, το οποίο το είχαν δώσει με δόξα και τιμή, και την άλλη έληξε και η ξεφτίλα του.

Ο Ντομινίκ, χθες συνέταξε την πιο δύσκολη επιστολή της ζωής του, παραιτήθηκε από επικεφαλής του ΔΝΤ και λίγες ώρες μετά του δόθηκε το δικαίωμα της ελευθερίας του έως ότου «καταδικαστεί» (!) εάν καταδικαστεί για τις πράξεις τις οποίες κατηγορείτε!!!

Έτσι από σήμερα ο Στρός Καν είναι «ελεύθερος» μετά και την καταβολή χρηματικής εγγύησης 1 εκατ. δολαρίων, αν και απαξιωμένος, με απόφαση όμως άλλου δικαστή, αυτή του Μάικλ Όμπους ο οποίος εξασκεί την δράση του στην Νέα Υόρκη.

Οι συνήγοροι του πρώην διευθυντή του ΔΝΤ, χαρακτήρισαν την προηγούμενη επιχειρηματολογία του δικαστηρίου για την μη καταβολή εγγύησης άδικη, ενώ είπαν ότι δεν συνάδει με τον νόμο και προσθέσαν ότι η περιουσία του πελάτη τους είναι δύο εκατομμύρια δολάρια και ότι μία κατ'οίκον κράτηση θα ήταν «πολύ ακριβή και επιβαρυντική»..

Και τελικά έγινε το θαύμα. Ο δικαστής πείσθηκε!!! Βέβαια, μην νομίζετε δεν τον άφησε έτσι ελεύθερο… Τον περιορίζει σε κατ’οίκον περιορισμό στο διαμέρισμα της κόρης του, η οποία σπουδάζει στη Νέα Υόρκη, ( θα φυλάσσατε επί 24ώρου βάσεως από ειδικό φρουρό), ενώ του «φόρεσε» και το περιβόητο ηλεκτρονικό βραχιόλι για τον εντοπισμό του από τις αρχές!

Οι ένορκοι δε, αποφάσισαν την παραπομπή του σε δίκη για επτά κατηγορίες περιλαμβανομένης απόπειρας βιασμού και δύο πράξεων σεξουαλικής επίθεσης.

Α ρε Hollywood ζεις μεγάλες δόξες!!!

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου