Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2011

Που κρύβεται ο Γιωργάκης όταν τον ψάχνουν όλοι;;;

Στη Νότια Γαλλία στην εξοχική κατοικία του φίλου του από τα μαθητικά του χρόνια Θεόδωρου (Ντόρη) Μαργέλλου, του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί στην υπόθεση της κερδοσκοπίας με τα CDS επί μιας πιθανής ελληνικής χρεoκοπίας, βρίσκεται το κρησφύγετο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου!
Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «δημοκρατία», κάθε φορά που ο πρωθυπουργός εξαφανίζεται από προσώπου γης και δεν μπορούν να τον εντοπίσουν ούτε οι συνεργάτες του στο σπίτι του στην Αθήνα μεταβαίνει εκεί.

Η εξοχική κατοικία Μαργέλλου, με τον οποίο βρίσκεται σε δικαστική αντιδικία ο βουλευτής της Ν.Δ. Πάνος Καμμένος (μετά τις καταγγελίες του για την αγορά ελληνικών CDS), αποτελεί το ιδανικό στρατηγείο για τον κ. Παπανδρέου.

Εκεί ησυχάζει όταν θέλει να πάρει κρίσιμες αποφάσεις για την κυβέρνησή του, εκεί κάνει μυστικά ραντεβού με διεθνείς παράγοντες μακριά από τα ενοχλητικά φώτα της δημοσιότητας, εκεί στο κρησφύγετο με τον τελευταίας τεχνολογίας τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό πραγματοποιεί με ασφάλεια τις υπερατλαντικές του επαφές.

Ελάχιστοι μέσα στην κυβέρνηση γνωρίζουν το καλά κρυμμένο μυστικό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Και εκείνοι που τυχαίνει να το ξέρουν είναι αρκετά φειδωλοί όταν τους ζητείται να δώσουν πληροφορίες, καθώς το όνομα «Μαργέλλος» κάνει λίγο «τζιζ» μετά την ανάμειξή του στην υπόθεση των ασφαλίστρων κινδύνου.

Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες βγαίνουν με το τσιγκέλι, η «δημοκρατία» πληροφορήθηκε και το... δρομολόγιο που ακολουθεί ο κ. Παπανδρέου κάθε φορά που θέλει να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του για να πετάξει για τη Νότια Γαλλία, όπου η εξοχική κατοικία του επιχειρηματία γεωργικών προϊόντων που κάποτε αναμείχθηκε στην υπόθεση του γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού.

Παίρνει το αεροπλάνο της γραμμής ή το πρωθυπουργικό αεροσκάφος με προορισμό το αεροδρόμιο της Γενεύης ή το αεροδρόμιο του Ορλί στο Παρίσι.

Οταν φτάνει εκεί μετεπιβιβάζεται, χωρίς να γίνει αντιληπτός, στο πολυτελές ιδιωτικό λίαρ τζετ του κ. Μαργέλλου, ο οποίος τον περιμένει με αναμμένες τις μηχανές, και απογειώνεται αμέσως για την εξοχική κατοικία του επιχειρηματία στη Νότια Γαλλία.

Το Παρίσι και η Γενεύη είναι οι πόλεις αναφοράς για τον Ελληνα επιχειρηματία, η βάση του. Πολλές φορές ο πρωθυπουργός φαίνεται να χρησιμοποιεί το αεροπλάνο του (εδώ και δεκαετίες στενού φίλου του) για να μεταβεί και στο Λονδίνο προκειμένου να δει την κόρη του Μαργαρίτα, η οποία σπουδάζει στο Imperial College. Εκεί τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός της «δημοκρατίας» να τρώει σούσι με τον παλιόφιλό του Ντόρη και τη σύζυγο του Αντα σε ένα πανάκριβο εστιατόριο, και μάλιστα εποχή άγριας λιτότητας.

Βεβαίως στους ιθαγενείς της Ελλάδας «διοχετεύεται» ότι ο πρωθυπουργός χρησιμοποιεί το αεροπλάνο της γραμμής.

Πού να ήξεραν ότι λέει τη μισή αλήθεια, αφού μετά μετεπιβιβάζεται στο αεριωθούμενο του φίλου του. Ο κ. Παπανδρέου, αν και θα μπορούσε, δεν χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να μεταβεί απευθείας στο κρησφύγετο, γιατί βγαίνει σχέδιο πτήσης από την Πολεμική Αεροπορία και η είδηση γρήγορα θα διέρρεε!

Ουρανία Γαλανού - εφημερίδα Δημοκρατία

citypress-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου