Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Εντός των τειχών ο εχθρός; -Copias adversariorum inter muros?

  Ύστερα από τα ..."οικονομικά επιτεύγματα" των τελευταίων κυβερνήσεων και την καταρράκωση της Ελληνικής οικονομίας, θα περίμενε κανείς ότι οι Αλβανοί  που γέμιζαν ορισμένα στέκια σε πλατείες, θα γυρνούσαν στη πατρίδα τους.
Από αυτούς όμως, ένα μέρος, πράγματι, επαναπατρίστηκε.Ένα άλλο όμως -επίσης μεγάλο μέρος- παραμένει, χωρίς εργασία πλέον, πίνει τις φραπεδιές του, συζητά, ξοδεύει για ενοίκια, φαγητό, τσιγάρα κ.λ.π.
Έσοδα (επισήμως) μηδέν!
Αυτή η ιστορία διαρκεί 4-5 χρόνια τώρα.

 - Πόσο μπορεί να ζήσει κανείς χωρίς κανένα εισόδημα;
Δεν θα έπρεπε -λογικά- να είχαν επιστρέψει στη πατρίδα τους;
Η παραμονή τους στην Ελλάδα χωρίς εργασία και με ζωή άνετη, δεν προβληματίζει τις αρμόδιες Υπηρεσίες ασφαλείας;
Δεν υποψιάζονται ότι ίσως η ΜΙΤ χρηματοδοτεί την Αλβανία για να διατηρεί μυστικό στρατό στην Ελλάδα,στα μετόπισθεν, που θα ενεργοποιηθεί τη δεδομένη στιγμή και θα οπλισθεί με όπλα που σίγουρα υπάρχουν κρυμμένα σε διάφορα σημεία;

 Οι Αλβανοί αυτοί είναι ηλικίας από 20-40 ετών και δεν δείχνουν να ενοχλούνται από την οικονομική δυσπραγία.Βέβαια αν πέσει στα χέρια τους κάποια δουλειά, δεν λένε όχι, αφού θα έχουν ένα πρόσθετο εισόδημα πέραν του μισθού που -προφανώς- λαμβάνουν για τη παρουσία τους στη χώρα μας.

Μπορεί κανείς να φανταστεί τι θα συμβεί σε περίπτωση πολέμου με Τουρκία;
Ο Στρατός μας θα πολεμά στα σύνορα και αυτοί θα ανατινάζουν στόχους ΔΕΗ, ΟΤΕ, θα διϋλιστήρια θα δηλητηριάζουν υδραγωγεία κ.ο.κ!

Πρέπει άμεσα να ασχοληθούν οι προαναφερθείσες Υπηρεσίες (εάν δεν έχουν ασχοληθεί ήδη) για να αποτρέψουν τέτοιες δραστηριότητες, έγκαιρα, πριν είναι αργά...

Α. ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ (ΑΛΕΞ)

http://www.efenpress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου