Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Ανακοίνωση ομάδος 21 Μακεδονίας Θράκης

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ 21 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ.


Η μεγαλειώδης συγκέντρωση της 21ης Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη ήταν ένα σάλπισμα του λαού για τη σωτηρία της Μακεδονίας και της εθνικής αξιοπρέπειας της Ελλάδος. Ταυτόχρονα είναι ένα παράγγελμα/σήμα για γενικό ξεσηκωμό του Ελληνικού λαού να απαιτήσει το σεβασμό στην Ιστορία μας , τον πολιτισμό μας και να διατρανώσει την πίστη μας στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας και την απόφασή του, να υπερασπίσει με κάθε θυσία τα όσια και τα ιερά του Έθνους και της Φυλής.

Ήταν συγκινητική η προσέλευση του κόσμου. Έβλεπες ανθρώπους κάθε ηλικίας, νέους, ηλικιωμένους, μητέρες με βρέφη και καρότσια, όλους να κρατούν τη γαλανόλευκη και να πάλλονται από εθνικό ενθουσιασμό.
Δεν υπήρξε τίποτε το εθνικιστικό, το ακροδεξιό, το φασιστικό. Όλα δήλωναν πατριωτικό παλμό.
Καυτηριάζουμε την προσπάθεια απαξίωσης που εκδηλώθηκε με τη σιγή των ΜΜΕ, την υποβάθμιση του όγκου της συμμετοχής που ξεπέρασε τις 500.000 αγνών πατριωτών, τη σίγηση των κινητών τηλεφώνων , την παρεμπόδιση των λεωφορείων που μετέφεραν κόσμο για τη συγκέντρωση.
Συνοψίζουμε τα συμπεράσματα από τη Θεσσαλονίκη.
1. Το συλλαλητήριο είναι ιστορικής σημασίας.
2. Οι εκατοντάδες χιλιάδες λαού που έσπευσαν να διαδηλώσουν ελαύνονται από αγνό πατριωτισμό, προέρχονται από όλες τις πολιτικές παρατάξεις χωρίς κανένα κομματικό χρωματισμό.
3. Οι χώρες που ανεγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία πρέπει να αισθάνονται ντροπή ενώπιον της Ιστορίας. Δεν μας επηρεάζει ο αριθμός τους.
4. Ο λαός προστάζει να μην αγνοήσουμε τα κελεύσματα της Ιστορίας, να μην υποκύψουμε σε πιέσεις , να μην παραδώσουμε το ιερό όνομα της Μακεδονίας ή παράγωγά του και να μην υποσκάψουμε το μέλλον της Ελλάδας.
5. Όποιος θέλει να βάλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την Ε.Ε. με το όνομα της αιματοβαμμένης Μακεδονίας μας, θα πρέπει να το σκεφθεί καλύτερα.
6. Δεν ζητούμε τίποτε άλλο από τα Σκόπια παρά να μην κλέβουν την ιστορία μας και να μην μας επιβουλεύονται. Ας επιλέξουν οποιοδήποτε άλλο όνομα για το κράτος τους. Εμείς θέλουμε να έχουμε καλές σχέσεις μαζί τους.
7. Το μέλλον της Ελλάδος συνδέεται άμεσα με την Ιστορία της. Η συνειδητοποίηση αυτής της πραγματικότητας δικαιολογεί απόλυτα την αντίσταση του λαού. Λαός οργανωμένος και ενημερωμένος έχει φοβερή δύναμη, τόση ώστε να ανατρέψει αποφάσεις αντίθετες προς τα κελεύσματα της Ιστορίας του και να χαλυβδώνει αντιστάσεις προς οποιεσδήποτε πιέσεις. Τα «ΟΧΙ» της Ελλάδος διαμέσου της Ιστορίας αποδεικνύουν τη δύναμη της φωνής του λαού.
Η επιτυχία της Θεσσαλονίκης επιβάλλει την πάνδημη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στην Αθήνα, ώστε ο λαός να διατρανώσει την αμετάκλητη απόφασή του, για την υπεράσπιση της Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου