Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.



Αυτήν την κρίσιμη ώρα για το Έθνος και την Μακεδονία μας, καθώς επιταχύνεται η διαπραγμάτευση για το όνομα των Σκοπίων και τα συναφή ζητήματα, ο Eλληνικός λαός απ’ άκρου εις άκρον της χώρας, αλλά και η Ελληνική Ομογένεια σε όλον τον κόσμο, κινητοποιούνται ειρηνικά αλλά και αποφασιστικά, και διατρανώνουν την θέλησή τους να προστατεύσουν και να διασφαλίσουν το Ελληνικό Όνομα και το Ελληνικό Πολιτιστικό Κεκτημένο της Μακεδονίας μας, ακυρώνοντας τον ψευτοαλυτρωτισμό των Σκοπίων και όσων τους στηρίζουν.


Με όπλο την αδιάσειστη ιστορική αλήθεια, την αποδεδειγμένη καλή προαίρεση της Ελλάδος για ειρηνική γειτονία και συνεργασία με το Κράτος της ΠΓΔΜ, ο λαός μας, μετά το αυθόρμητο και μεγαλειώδες Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης (21.01.2018), που αποτέλεσε καμπή στην εξέλιξη του ζητήματος, ετοιμάζεται να συμμετάσχει μαζικά και στο αντίστοιχο Συλλαλητήριο της Αθήνας, την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, στις 14:00΄, στην Πλατεία Συντάγματος.

Η λαϊκή συμμετοχή από όλη την Ελληνική πατρίδα, με ειρηνικό και ευπρεπή τρόπο, στην νέα αυτή έκφραση της άμεσης βούλησης του Ελληνισμού για το μεγάλο Εθνικό Θέμα της Μακεδονίας μας, θα θέσει και πάλι αποφασιστικά τις εθνικές «κόκκινες γραμμές» που δεν πρέπει να αγνοήσει η διαπραγμάτευση και θα ενισχύσει ουσιαστικά τη θέση της χώρας μας στο δύσκολο αγώνα απέναντι στα ποικίλα ξένα συμφέροντα, στις «παγιωμένες» καταστάσεις και κυρίως στην ηττοπάθεια, που με τον μανδύα του ρεαλισμού, προωθείται για να γονατίσει το δίκιο και την αποφασιστικότητα του λαού μας.

Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί, στο Σύνταγμα, την Κυριακή στις 14:00΄! Για την ιστορία μας, για την εγγύηση του μέλλοντός μας, για την Εθνική μας αξιοπρέπεια.

Η Συντονιστική Επιτροπή των Μακεδονικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης:

Καρακωστάνογλου Βενιαμίν, Δαρδαβέσης Θεόδωρος, Γάκης Δημήτριος, Τανιμανίδης Γεώργιος, Λιάκος Μιχάλης, Δασκόπουλος Αντώνιος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου