Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η φημολογία περί πτώσης της κυβέρνησης είναι προπαγάνδα της ίδιας της κυβέρνησης!

Πρέπει να ξεκαθαριστεί και τονιστεί:

Όλες οι φήμες περί πιθανής πτώσης της κυβέρνησης, όπως και οι αντίστοιχες περί «θνησιγενούς» συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ έχουν προέλευση την ίδια την κυβέρνηση. Σας θυμίζω ότι υπουργός προπαγάνδας είναι ο κύριος Νίκος Παππάς.

Συγκεκριμένα:

Ακούμε και διαβάζουμε ότι αν ξαναγίνει πρόταση μομφής ο Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση. Αν η συμφωνία φθάσει στη Βουλή ο Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση. Αν η συμφωνία φθάσει στη Βουλή ο Καμμένος θα καταψηφίσει. Αν η συμφωνία φθάσει στη Βουλή ο Καμμένος θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας και θα διαγράψει όσους δεν συμμορφωθούν. Αν η συμφωνία φθάσει στη Βουλή ο Καμμένος θα απαιτήσει πλειοψηφία 180 βουλευτών ώστε να μην περάσει.

Τι παρατηρείτε;

ΟΛΕΣ οι παραπάνω προτάσεις, αλλά και όσες είναι δυνατόν να προκύψουν από συνδυασμό των ίδιων βασικών εννοιών (συμφωνία, κυβέρνηση, Βουλή) περιέχουν τις λέξεις ΑΝ και ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

Υποθετικές προτάσεις με βάση το τι θα πράξει το πλέον αναξιόπιστο πρόσωπο στον πλανήτη. Δεν πρέπει να τις λαμβάνουμε υπόψιν κι αν είναι δυνατόν να μην καταγράφονται καν από την αντίληψή μας. Να τις αγνοούμε έστω κι αν απαιτείται πολλή και συνειδητή προσπάθεια (αυτός είναι ο πρώτος τρόπος αντίδρασης στη συντονισμένη προπαγάνδα).

Επαναλαμβάνω ότι η συμφωνία δεν θα κολλήσει πουθενά, αλλά επειδή δεν φτιάχτηκε για να εφαρμοστεί καμία σημασία δεν έχει κι αν κολλήσει. Η συμφωνία φτιάχτηκε για να δημιουργήσει τετελεσμένα και μέχρι στιγμής το καταφέρνει. Οι ασυναρτησίες του Καμμένου απλώς κερδίζουν χρόνο. Για τη συμφωνία, για τον ίδιο, για τον Τσίπρα.

Η συμφωνία μπορεί ΣΙΓΟΥΡΑ να μην κυρωθεί (από την πλευρά μας, διότι από την πλευρά των Σκοπιανών δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι θα γίνει) μόνο με την παρακάτω αλληλουχία γεγονότων:
1) Παραίτηση Παυλόπουλου πριν την κύρωση της από τη Βουλή
2) Εκλογές
3) Νέα Βουλή με συσχετισμό δυνάμεων που να αποτρέπει την κύρωσή της.

Τα υπόλοιπα όπως «η κυβέρνηση μεθοδεύει την πτώση της», «η συμφωνία θα κολλήσει στα Σκόπια» και «ο Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση» είναι χοντροκομμένη προπαγάνδα του κυρίου Παππά, με σκοπό να αποπροσανατολίσει εχθρούς και φίλους.

Η κυβέρνηση σκοπεύει να εξαντλήσει και το τελευταίο δευτερόλεπτο στην εξουσία και να εδραιώσει τα τετελεσμένα.

Τα πράγματα για πρώτη ίσως φορά μετά από δεκαετίες είναι πολύ σοβαρά. Διακυβεύεται ουσιαστικά η επιβίωση μας ως λαού. Ασφαλώς δεν θα δώσουμε στον κύριο Παππά τη χαρά να χαθούμε στην ομίχλη της προπαγάνδας του…

aristidisdikaios.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου