Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Μπράβο! Τώρα είμαστε υπερήφανοι!



Τα παρακάτω  αναφερόμενα από "διπλωματικές" πηγές, μας γέμισαν ...υπερηφάνεια! Αλλά διαβάστε το κείμενο και συνεχίζουμε...:


«Αβάσιμοι οι ρωσικοί ισχυρισμοί περί αμερικανικών πιέσεων» αναφέρουν διπλωματικές πηγές
«Οι ισχυρισμοί περί δήθεν αμερικανικών πιέσεων προς την Ελλάδα είναι απολύτως αβάσιμοι» τόνισαν διπλωματικές πηγές. Και πρόσθεσαν: 



«Οι Ρώσοι φαίνεται ότι έχουν μια δυσκολία να αντιληφθούν ότι ένα μικρό κράτος μπορεί και είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα εθνικά του συμφέροντα.


Δυσκολεύτηκαν να αντιληφθούν τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει ο εμπορικός μας στόλος στη διεθνή οικονομία και τα συμφέροντα που έχει η χώρα για να υπερασπιστεί αυτόν τον ρόλο. 

Δυσκολεύονται να αντιληφθούν το δικαίωμα της χώρας μας να υπερασπιστεί τα εθνικά της συμφέροντα στην περιοχή και όλο βλέπουν τρίτες δυνάμεις από πίσω.

Δυσκολεύονται επίσης στην προκειμένη να αντιληφθούν ότι δεν αφήνουμε να παρεμβαίνουν τρίτες δυνάμεις στα εσωτερικά μας».

_______________________
Οποίον κύρος, οποία πυγμή στα λεγόμενα των "διπλωματικών πηγών"!!!
Απρόσβλητη η πειστικότητα της δηλώσεως ότι δεν μας πιέζουν οι ΗΠΑ στις διάφορες αποφάσεις μας! (Τώρα σχετικά με τα Σκόπια  και το ΝΑΤΟ ήταν απλά μία σύμπτωση...απόψεων)

  Αυτή η" δυσκολία των Ρώσων να αντιληφθούν (και να θαυμάσουν) ότι ένα μικρό κράτος μπορεί και είναι σε θέση να υπερασπιστεί τα εθνικά του συμφέροντα, μας προξενεί κατάπληξη!

-Εδώ βάζουμε και μία άσχετη "τσόντα" για την ...εμπορική ναυτιλία (και γιατί όχι και για το ...σαλάμι Λευκάδος).

Επίσης , ρε παιδί μου, αυτή η δυσκολία πού έχει η Ρωσία  να  αντιληφθεί "το δικαίωμα της χώρας μας να υπερασπιστεί τα εθνικά της συμφέροντα στην περιοχή και όλο βλέπουν τρίτες δυνάμεις από πίσω" είναι εντυπωσιακή!

 Σύμφωνα, λοιπόν με τους εμπειρογνώμονες της χώρας μας η Ρωσία έχει ...μαθησιακές δυσκολίες" και διέπεται και από ...φαντασιώσεις, αφού φαντάζεται ότι είναι δυνατόν τρίτες χώρες να επηρεάσουν -αν είναι δυνατόν- τις κυβερνητικές αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται πάντα με γνώμονα το...Εθνικό συμφέρον (όπως πχ. Σκόπια, Αλβανία, μετανάστες και άλλα παρα-δήγματα, ων ουκ εστι αριθμός)

  Εμείς αρμενίζουμε σε πελάγη ευτυχίας, Εθνικής  υπερηφανείας, πλήρεις θαυμασμού για τους ηγέτες μας που με τη σθεναρή τους στάση έχουν εντυπωσιάσει όχι μόνο το πανελλήνιο αλλά και  όλο το κόσμο!
  Άξιος ο μισθός τους (η σύνταξή τους...)!

Φώτιος Ιωάννου/ Efenpress

http://www.efenpress.gr/

1 σχόλιο:

  1. Πόσο ρε Έλληνες γαμώ το φελέκι μου , θα τους ανεχτούμε ακόμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή