Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο γαλατάς και οι ...άλλοι

Ο γαλατάς τόπε πως θα κυβερνήσει και τόκανε.
Αφήστε τους άλλους να ψάχνονται

ΕΚΤΑΚΤΟ. Ο Καρατζαφέρης αφήνει μόνο του τον Σαμαρά στο μνημόνιο.

Πριν από λίγο, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης, έριξε βόμβα μεγατόνων. Είπε ότι δεν είναι έτοιμος για να ψηφίσει την Κυριακή και επομένως δεν πρόκειται να ψηφίσει. Σε ότι αφορά δε τους υπουργούς του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, απευθύνθηκε στον κ. Παπαδήμο και είπε ότι είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού να τους κρατήσει ή να τους διώξει. Εάν δεν τους διώξει τώρα ο κ. Παπαδήμος, θα έχουμε τον τραγέλαφο να υπάρχουν υπουργοί σε μια κυβέρνηση που δεν ψηφίζουν αυτά που η ίδια η κυβέρνηση αποφασίζει.


Μετά από αυτό και με δεδομένο ότι και ο κ. Παπανδρέου έχει αφήσει και αυτός το ελεύθερο στους βουλευτές του να ψηφίσουν ή όχι, ο αντιμνημονιακός κ. Σαμαράς είναι ο μόνος που έμεινε να υπερασπίζεται το μνημόνιο!!!

Και το σχόλιο του Αυριανιστή

Γελοιότητες του ΛΑ(γ)ΟΣ. “Δεν ψηφίζω, αλλά… αφήστε με να συνεχίσω να βουτάω κι εγώ την κουτάλα στο μέλι της εξουσίας”!

Αλλά ας πάμε λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια, για να δούμε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ στόχο του τετραπέρατου Καρατζαφύρερ: θέλει να δώσει “πάσα” στον Παπαδήμιο, ώστε ο δεύτερος, με πρόσχημα την καταψήφιση, να προχωρήσει σε ανασχηματισμό “τύπου Μόντι” βάζοντας χαρτογιακάδες που θα περάσουν άμεσα και στην πράξη τα μέτρα εξαθλίωσης, ΠΡΙΝ καν γίνουν εκλογές!

Όσοι λοιπόν νομίζετε ότι πρόκειται για αντιμνημονιακή τυχοδιωκτική κωλοτούμπα, κάνετε λάθος. Απεναντίας, για κίνηση ΣΤΗΡΙΞΗΣ των πιο σκληρών μνημονιακών πολιτικών πρόκειται.


Βοήθειά μας

proslalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου