Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Μακέτο στην Τιβί, γέλιο στη ζωή

Ακολουθεί σχέδιο προγράμματος για κανάλι καραμπάμ και αούγκα, που θα σαρώσει σε θεαματικότητα, ακροαματικότητα, ιλαρότητα και πχιότητα

Μπορείς να παράγεις αγγούρια ρίχνοντας μπαμπακόσπορο στο χωράφι; Οχι. Πάει το κέτσαπ στο σουβλάκι; Ακόμα πιο όχι. Πώς θα βγουν αγγούρια στο μποστάνι; Θα σπείρεις αγγουρόσπορο. Πώς θα φτιάξεις σουβλάκι; Με χοιρινό, ντομάτα, κρόμμυον, τζατζίκι, αλατοπίπερο, ριγανολέμονο και στο τσακίρ κέφι γαρνίρεις και ολίγον μαϊντανό. Θα φτιάξεις τηλεοπτικό κανάλι και θες νούμερα; Πρέπει να βάλεις νούμερα για να τα αποκτήσεις.

Πρώτα απ' όλα οφείλεις να ακολουθήσεις τη μόδα και να ποντάρεις σε εγγυημένες συνταγές, αυτές που έχει ψηφίσει ο κόζμος (προσοχή: από σοσιαλδημοκρατία και αριστερότερα δεν υπάρχει «κόσμος» με «σ» αλλά κόζμος με «ζ» και κοζμάκης, πάλι με «ζ»). Θα δώσεις εκπομπή στον Κώστα Σημίτη. Κατά προτίμηση πρωινή, πριν πιουν το γάλα τους τα παιδιά.

Ο Κινέζος θα έχει πρωινάδικο με συμπαρουσιαστή Πανταγιά και πανελίστες Μαντέλη, Τσουκάτο και σε παράθυρο θα βγαίνει Τρίτες και Παρασκευές ο Ακης. Η εκπομπή θα λέγεται «Μακέτο» και μόλις αρχίζει θα τελικιάζεις τον ήχο. Οσο πιο δυνατά γίνεται. Τα παιδιά θα τρομάζουν και θα τους τάζεις ότι θα αλλάξεις κανάλι μόλις πιουν το γάλα τους.

Ακόμα κι αν αντέξουν την εισαγωγή, θα σταματήσουν να προβάλλουν αντιστάσεις μόλις αρχίσει το ένθετο της γυμναστικής. Στο πρώτο πεντάλεπτο ο ΓΑΠ θα δείχνει ασκήσεις με κανό χωρίς θάλασσα και με ποδήλατο χωρίς αλυσίδα και στο δεύτερο ο Τσουκάτος θα κάνει πιλάτες και βαράκια με βαλίτσες φισκαρισμένες με μετρητά SIEMENS.

Μετά θα έχει μαγειρική με το γκουρμέ δίδυμο Πάγκαλος - Βενιζέλος, λάιφ στάιλ με Γιάννο Παπαντωνίου και Χρήστο Πάχτα, αστυνομικές ιστορίες με Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και άλλα πολλά πρόσωπα, που είχαν μόνο πετυχεσιές στην αξιοθαύμαστη καριέρα τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, όπως η καυτή νυχτερινή ζώνη, οι δημοσιογραφικές εκπομπές, οι ταινίες και τα σίριαλ, δεν πρόκειται να αποκαλυφθούν, διότι η τεχνογνωσία κοστίζει και δεν πρόκειται να χαρίσουμε ολόκληρη πασοκάρα άνευ αντιτίμου, το οποίο θα πάει σε ιερό σκοπό: να αγοραστεί ξανά ο εξοπλισμός γυμναστηρίου του ΓΑΠ και να εγκατασταθεί στα γραφεία του κόμματος.

Παναγιώτης Λιάκος

dimokratianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου