Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Aντζελα Δημητρίου - Είναι κάτι χαρακτήρες

Δωρεὰν προγράμματα "τσιπαρίσματος" παιδιῶν ἀπὸ τοὺς Μασωνικὲς Στοὲς τῶν ΗΠΑ

Στὴν Ἀμερικὴ μπορεῖ ἀκόμα τὸ γενικὸ τσιπάρισμα ὅλων τῶν παιδιῶν νὰ μὴν ἔχει ἐπιβληθεῖ διὰ τοῦ νόμου, ἀλλὰ τὰ πράγματα ὁδηγοῦνται πρὸς τὰ ἐκεῖ. Ἀργὰ ἢ γρήγορα τὸ τσιπάρισμα θὰ εἶναι γεγονός. όπως στὰ ζῶα. Οἱ μασονικὲς στοὲς δείχνουν ἰδιαίτερη προθυμία στὴν προώθηση τοῦ τσιπαρίσματος στὰ παιδιά, "γιὰ τὸ καλὸ τῶν παιδιών" βέβαια καὶ "γιὰ νὰ ἔχουμε ἥσυχο τὸ κεφάλι μας" σὲ συνεργασία μάλιστα μὲ τὶς τοπικὲς ἀρχὲς καὶ τὴν ἀστυνομία.

Άλλο Ελλάδα και άλλο Τυνησία.

Γράφει ο Κλεισθένης.

Παρακολουθούμε, μετά την εξέγερση στην Τυνησία, αναλύσεις και άρθρα σε εφημερίδες και ιστολόγια που αφήνουν να εννοηθεί ότι έρχονται παρόμοιες καταστάσεις και στην Ελλάδα.
Μερικοί τα γράφουν για να πουλήσουν μερικά φύλα παραπάνω επειδή οι τίτλοι είναι «πιασάρικοι», άλλοι τα γράφουν επειδή δεν ξέρουν τι συνέβαινε και τι συμβαίνει σ’ αυτά τα κράτη, πιθανώς να υπάρχουν και μερικοί που επιδιώκουν σύγχυση. Το θέμα δεν είναι απλό και δεν ερμηνεύεται σε λίγες γραμμές ενός κειμένου. Ας δούμε μερικά στοιχεία που ίσως δεν είναι πολύ γνωστά.

Φανταστική δίαιτα.

Εάν θέλετε να χάσετε τα περιττά κιλά και προσπαθείτε μάταια εδώ και καιρό τότε επιστρατεύστε τη φαντασία σας. Φανταστείτε ότι τρώτε και τα κιλά θα εξαφανιστούν!
Κι όμως δεν το λέμε εμείς αυτό αλλά ερευνητές με επικεφαλής την πειραματική ψυχολόγο καθηγήτρια Κάρεϊ Μόργουετζ του πανεπιστημίου Κάρνεγκι Μέλον, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό "Science".

Τρίφωνο - "Η αγάπη ζει" ... New single 2010

Συντριβάνι στο Ντουμπάι

Συντριβάνι στο Ντουμπάι. Δείτε το video.

Ράλι Ντακάρ: Νικητής ο Αλ Ατίγια!

Ο Νασέρ Αλ Ατίγια τερμάτισε 2ος στη χθεσινή τελευταία ειδική του Ράλι Ντακάρ και πήρε την πρώτη του νίκη στο συγκεκριμένο αγώνα.
Τη χθεσινή ειδική κέρδισε ο Κάρλος Σάινθ αλλά ο οδηγός από το Κατάρ κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό χάνοντας μόνο 38 δευτερόλεπτα.

Μη συσχηματίζεσθαι τω αιώνι τούτω

Προς το τέλος της σημερινής Θ. Λειτουργίας, ενώ ακόμα κοινωνούσε ο Ιερέας και βρισκόμουν πίσω προς το παγκάρι, βλέπω μία κυρία να κινείται συνωμοτικά και ημιφανερά να μοιράζει μία σελίδα.
Κοιτάζω το κείμενο που έγραφε και βλέπω πως ήταν ένα κείμενο κατά της νέας ταυτότητας και πρόσκληση στο συλλαλητήριο του Φεβρουαρίου.
Και διερωτήθηκα.
Μήπως τελικά έχουμε χάσει τον προορισμό μας. Μήπως αλλού κοιτάμε και αλλού βλέπουμε;

Μελίνα Κανά - Λένε


"Αόρατο" αεροσκάφος 5ης γενιάς και από τη Μόσχα.

Πήξαμε... στα αόρατα αεροσκάφη. Η τεχνολογία stelth,έχει πλέον περάσει σ΄ όλους. Μετά τα "αόρατα" αμερικανικά μαχητικά, ακολουθούν και οι ρώσοι με το μαχητικό αεροσκάφος Su T-50. Δείτε το στο βίντεο σε μία από τις πρώτες δοκιμαστικές του πτήσεις.

Τα ξερά δαμάσκηνα μειώνουν την όρεξη

Ιδανικά για όσους προσέχουν τις θερμίδες που καταναλώνουν Επιστημονική έρευνα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, Μονάδα Ανθρώπινης Διατροφής, αποκάλυψε μερικά σημαντικά διατροφικά στοιχεία, σχετικά με την κατανάλωση μικρών γευμάτων (σνακ) που περιλαμβάνουν ξηρά δαμάσκηνα.