Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Tους χάλασε τη..."δημοκρατική λογοκρισία" o κ. Τράγκας!


"Επίθεση" του ΠΑΣΟΚ στον ΣΚΑΪ, λόγω Χρυσής Αυγής!

Και μετά το ..."παίζουν" δημοκράτες!!! Τους καίει το 18-20% της Χ.Α (που η λογοκρισία το κάνει 10-12)
-Το πρωΐ ξυπνάνε "Χίτες", Κουκουέ το μεσημέρι και το βράδυ στο κρεβάτι, κάνουνε το δημοκράτη...-


Διαβάστε ανακοίνωση..."δημοκρατικού κόμματος":

Το κάστινγκ στον ΠΑΟ καλά κρατεί

Κώστας Καίσαρης

Η ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Για τους μικρούς, αλλά όπως φαίνεται στην περίπτωση του Παναθηναϊκού και για τους μεγάλους: αφού κάναμε το λάθος να μην υπολογίσουμε τη γνώμη του Φορέα για τον Νταμπίζα, να πάρουμε τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ελα όμως που ο Λυμπερόπουλος δεν θέλει.

Αφού λοιπόν δεν θέλει ο Λυμπερόπουλος, που έτσι η αλλιώς είναι φρέσκος στο κουρμπέτι, γιατί να μην πάρουμε τον Τάκη τον Φύσσα που έχει και ένσημα στην εθνική ομάδα; Εχει άλλωστε και την ικανότητα του μίμου για να διασκεδάζει τους ποδοσφαιριστές και να τους φεύγει το στρες πριν από τα παιχνίδια. Και γιατί να πάρουμε τον Φύσσα και να μην πάρουμε τον Λεωνίδα Βόκολο; Κι αυτός έχει ένσημα στην Εθνική, αλλά είναι σοβαρός και δεν λέει αστεία και καλαμπούρια σαν τον Φύσσα. Το ψάξιμο σχετικά με τον τεχνικό διευθυντή άλλωστε δεν αναιρεί την πρόσφατη επίσημη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι προπονητή για τα τρία κρίσιμα παιχνίδια που απομένουν έχουμε.

...του Πρετεντέρη η γραφή!

Ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο άνθρωπος που στο παρά τίποτα γλίτωσε το έλκος στομάχου ένεκα των πολλών καφέδων που έπινε με τον Κώστα Σημίτη, έγραψε βιβλίο. Καλά έκανε. Ξέρει να γράφει, έχει στιλ, διαβάζεται ευχάριστα. Είναι χαριτωμένη και η λέξη «καλαμπούρι» που βγάζει συχνά από την πνευματική φαρέτρα του. Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Ο Ψυχρός Εμφύλιος. Τα πρόσωπα και τα γεγονότα που διέλυσαν μια χώρα». Τα γεγονότα που διέλυσαν την Ελλάδα δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην παρουσίαση του βιβλίου. Πήγαν όμως τα πρόσωπα. Καλά έκαναν κι αυτοί. Λίγο να κάτσεις στη «Μεγάλη Βρεταννία» και ψωνίζεσαι. Οταν γυρίσεις σπίτι, έτσι χαϊχλίδογλου που νιώθεις μπορεί να αρχίσεις να βαράς τα μαχαιροπίρουνα στα ποτήρια και να περιμένεις να έρθει ο μπάτλερ (που δεν έχεις). Στο οπισθόφυλλο του βιβλίου, μεταξύ άλλων, γράφει ο κ. Πρετεντέρης: «Πριν από τρία χρόνια η Ελλάδα έπεσε στα χέρια των τυχαίων. Κι αμέσως μετά βρέθηκε στο στόχαστρο των τυχάρπαστων». Στην εκδήλωση πήγαν και καταχειροκρότησαν τον συγγραφέα και οι τυχαίοι και οι τυχάρπαστοι. Παρατίθενται σχετικές φωτογραφίες για να τους καμαρώσετε. Καλή ανάγνωση!

Αποκάλυψη – σοκ: Οι ΗΠΑ προωθούν τον Γιάννη Ραγκούση; Γιατί βρε παιδιά; Για δημοτικό σύμβουλο Αντιπάρου;

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Δημοκρατίας (κλικ) για την συμμετοχή του τέως υπερυπουργού Γιάννη Ραγκούση σε Αμερικάνικο πρόγραμμα που μεσουρανούσε στην εποχή του …ψυχρού πολέμου!

Για να είμαστε πάντως ειλικρινείς, ο κύριος Ραγκούσης ποτέ δεν συμμετείχε στην οπερέτα “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο” και “Έξω οι βάσεις και τα πυρηνικά, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά”.