Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Το μέλλον ξεκίνησε

Οι παράλογες πράξεις των πολιτικών ταγών του χώρου μας (που ήταν χώρα πριν το Μνημόνιο) δεν αιφνιδιάζουν όσους προσέχουν τα παράλογα λόγια τους.

Είπε ο Αλέξης Τσίπρας ότι «το μέλλον ξεκίνησε». Αυτό έγινε και σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν είσαι τρέντουλας που έχεις διαβάσει μόνο περιοδικά για το στοίχημα, Νίτρο και γινατωμένα, ροζ και αποτριχωμένα κείμενα από «φρη πρες» θα σου φανεί πρωτότυπο. Ομοίως και εάν είσαι (ανεξαρτήτως ηλικίας) θήλυ με νηπιώδες πνεύμα, που ψηφίζει με κριτήρια τηλεκοντρόλ. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι αν νογάς, καλό είναι να αναρωτηθείς: τι σημαίνει «το μέλλον ξεκίνησε»; Ήταν κάπου σταματημένο και θα ξεπαρκάρει για να φύγει φυσέκι επειδή θα γυρίσει το κλειδί της μηχανής ο Σκουρλέτης; Σου 'ρχεται με τα πόδια, στράτα στρατούλα, αφού του γυάλισε το παπουτσικό ο Στρατούλης; Θα έρθει αεροπορικώς επειδή είχε πάει μια βόλτα μέχρι τις Βρυξέλλες να δει τα μεγαλεία του Παπαδημούλη; Ποιος είχε δέσει πισθάγκωνα το μέλλον;

Αντιμνημονιακός, μνημονιακός, αντιμνημονιακός, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ = Β.Οικονόμου (στο επικρατείας της ...ΝΔ)

Νέα μεταγραφή-έκπληξη πραγματοποίησε η ΝΔ βάζοντας στα ψηφοδέλτιά της μετά την κυρία Άντζελα Γκερέκου και τον προερχόμενο από την κεντροαριστερά Βασίλη Οικονόμου.

Ο κ.Οικονόμου σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ δεν θα είναι υποψήφιος στο υπόλοιπο Αττικής όπου εκλεγόταν τα τελευταία χρόνια με το ΠΑΣΟΚ και την ΔΗΜΑΡ αλλά θα περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

Ο κ.Οικονόμου έχει εκλεγεί πολλές φορές βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ (2000, 2004, 2007, 2009, 2012).