Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Μίκης και Μαρκεζίνης

Τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στις απειλές και τους εκφοβισμούς για χρεοκοπία, στις περικοπές στους μισθούς, στην ακρίβεια, στα μνημόνια 1, 2, 3, 4 και δεν ξέρω το νούμερο πια (σαν γνήσιος Αμερικάνος ο GAP δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει μια "επιτυχημένη" παραγωγή, βλέπε Ρόκυ, Νονός κ.ά.), βλέπουμε και κάποιους γεννημένους επαναστάτες, φωτισμένους ηγέτες.
Τον Μίκη και τον sir Μαρκεζίνη.
Όλο αυτό το θωλοσύστημα της διαπλοκής, της διαφθοράς, της παρακμής, όλα τα βοθροκάναλα και οι κιτρινορόζ φυλλάδες δεν μπορούν να αντέξουν τη λάμψη των δύο και κλείνουν ευλαβικά γόνυ, δίνοντας τους βήμα για να ακουστούν οι ριζοσπαστικές και ανατρεπτικές φωνές τους.
Είναι όμως το "μέγεθος" των ανδρών που δεν επιτρέπει να τους αγνοήσουν.

Η τετρακίνηση της Ferrari FF σε βίντεο!

Ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά supercar που έκαναν την πρεμιέρα τους στην Γενεύη είναι δίχως αμφιβολία η Ferrari FF. Σταδιακά η ιταλική φίρμα αποκάλυψε διάφορα στοιχεία για την FF και πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό βίντεο που δείχνει τον τρόπο λειτουργίας του συστήματος τετρακίνησης. Το σύστημα 4RM ζυγίζει περίπου 50% από οποιοδήποτε άλλο συμβατικό και δεν επηρεάζει την κατανομή βάρους του αμαξώματος (47/53 εμπρός/πίσω). Κατά βάση η FF είναι πισωκίνητη και όταν χρειαστεί το σύστημα μεταφέρει ροπή στον εμπρός άξονα.

Οι γελοιογραφίες της ημέρας!

Οι ραδιενεργειολόγοι έπιασαν δουλειά στα κανάλια

Τεράστια η καταστροφή από τη ραδιενέργεια στην περιοχή της Φουκουσίμα, αλλά πολύ μεγαλύτερη ακόμη στην Ελλάδα, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις στα παράθυρα. Οι σεισμολόγοι - δημοσιογράφοι αντικαταστάθηκαν ταχύτατα από τους ραδιενεργειολόγους-δημοσιογράφους, που έπιασαν δουλειά.

Μπορεί στην Ιαπωνία να αντιμετωπίζουν ψύχραιμα σχετικά το ζήτημα, αλλά βλέπουν συνέχεια ελληνικά κανάλια και τρομάζουν.

Μεσημέρι, Κολωνάκι, καφέ στην πλατεία.

Μεσημέρι, Κολωνάκι, καφέ στην πλατεία. Είναι αποκλεισμένο περιμετρικά, μπράβοι σε σχήμα Π, περαστικοί κοιτάζουν περίεργοι το θέαμα. Στη μέση αυτός, μαύρο κοστούμι, μαύρο πουκάμισο, όρθιος μιλάει στο κινητό. Πίσω του άλλος μπράβος, κρατάει στα χέρια ευλαβικά το πούρο. Γυρνάει, τραβάει μια ρουφηξιά, συνεχίζει, ο κολαούζος το κρατάει, περιμένει την επόμενη ρουφηξιά. Μπράβος πούρου, επαγγέλματα του μέλλοντος. Φθινοπωρινό μεσημέρι στο κέντρο της πόλης, η δημόσια επίδειξη της αήττητης ηλιθιότητας.