Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Sam Brown - Stop


Ακούστε τι έλεγε τηλεαστέρας σήμερα το πρωϊ.

Τηλεαστέρας, από τους προβεβλημένους, μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού (όχι του MEGA, για να μην πάει εκεί το μυαλό σας), δεν θέλουμε να του κάνουμε όμως περαιτέρω και διαφήμιση, έλεγε περίπου ότι δεν πρέπει να κάνουμε δημοψηφίσματα για θέματα που ξέρουμε ότι ο λαός έχει αντίθετη άποψη. Είπε, για παράδειγμα, ότι δεν πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για την πώληση της ΔΕΗ ή για το μνημόνιο ή για την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας κ.λ.π., αφού ξέρουμε ότι ο λαός θα πει ΟΧΙ. Και συμπλήρωσε ότι αυτά τα θέματα είναι θέματα πολιτικής απόφασης και όχι θέματα για τα οποία θα πρέπει να γίνει κάποιο δημοψήφισμα. Δημοψηφίσματα είπε θα πρέπει να γίνονται για άλλα θέματα, άλλωστε, κατέληξε, στη χώρα μας δεν συνηθίζονται τα δημοψηφίσματα.

To μεγάλο παραμύθι για τον μπιν Λάντεν

Την ώρα που η Αμερική προσπαθεί να επιβάλλει την δική της επίσημη άποψη σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, έρχεται, σαν από παραγγελία, η Αλ Κάιντα, και επιβεβαιώνει τον θάνατο του ηγέτη της. Η επιβεβαίωσή της αυτή αναρτήθηκε σε διάφορους ιστότοπους των τζιχαντιστών, και μοιάζει τέλεια συγχρονισμένη με τις απαιτήσεις του Λευκού Οίκου. Όπως ανακοίνωσε η οργάνωση, «το αίμα του Οσάμα δεν θα πάει χαμένο», και πως θα συνεχίσουν οι επιθέσεις εναντίον των ΗΠΑ και των συμμάχων τους. Επιπλέον, το μήνυμα της αναφέρει πως ο θάνατος του Οσάμα «αποτελεί κατάρα για τους Αμερικανούς», ενώ παράλληλα καλείται ο πακιστανικός λαός σε εξέγερση.

Τι περίεργο έχει η διάσημη φωτό;

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έκανε τον γύρο του κόσμου την προηγούμενη εβδομάδα. Πρόκειται για στιγμιότυπο από την αίθουσα επιχειρήσεων στην Ουάσινγκτον, όπου ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον και οι κορυφαίοι επιτελείς του αμερικανικού στρατού παρακολουθούν την εξέλιξη της επιχείρησης «Τζερόνιμο» που διεξάγεται εκείνη τη στιγμή στο Πακιστάν.

Επιστροφή στις νίκες για Λεμπ

Ο Μίκο Χίρβονεν μπορεί να μείωσε τη διαφορά από τον Σεμπαστιάν Λεμπ, αλλά ο Γάλλος δεν είχε πρόβλημα να φτάσει στη δεύτερη νίκη του και να αυξήσει τη διαφορά από τον Φινλανδό. Στο βάθρο και ο Πίτερ Σόλμπεργκ.

Όντας επικεφαλής και των τριών ημερών στη Σαρδηνία ο Σεμπαστιάν Λεμπ κατέκτησε τη δεύτερη νίκη του φέτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι κι έβαλε πλώρη για τον όγδοο σερί τίτλο.

Οι γελοιογραφίες του Σαββατοκύριακου!