Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Έχετε κόλλημα με τον υπολογιστή;

Δείτε τα χειρότερα!!!

Φτιάξτε μόνοι σας τον χαρταετό σας!

Φέτος φτιάξτε μόνοι σας χαρταετό και απολαύστε όχι μόνο τη διαδικασία του πετάγματος, αλλά όλη την προετοιμασία! Τα παιδιά σας θα το λατρέψουν!

Τι θα χρειαστείτε:
  • 3 ξύλα (πηχάκια) περίπου 60-80 εκ. (για έναν μετρίου μεγέθους χαρταετό)

Στήνουν επιτροπές και βγάζουν δεύτερο μισθό!

Την περίοδο που η κυβέρνηση μας κόβει τους μισθούς, κόβει τις συντάξεις, κόβει από εδώ, κόβει από εκεί, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί μας ανακαλύπτουν «πατέντες», για να αυξάνουν τον μισθό τους. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι το παράδειγμα των 50 βουλευτών, που μετέχουν στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, οι οποίοι κατάφεραν με αυτόν τον τρόπο να... συμπληρώσουν στο σταθερό εισόδημα του Ιανουαρίου ακόμη 2.880 ευρώ.

Τούρκοι παρακρατικοί θα σκότωναν τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο;

Η τουρκική αντιτρομοκρατική υπηρεσία συνέλαβε δύο άνδρες που θεωρούνται ύποπτοι για τον σχεδιασμό της δολοφονίας "ενός χριστιανού θρησκευτικού ηγέτη στην Κωνσταντινούπολη", μετέδωσε σήμερα το Σάββατο το πρακτορείο Ανατολή. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας επρόκειτο για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο!

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε διαμέρισμα στο προάστιο Γκαζιοσμάνπασα, μία λαϊκή περιοχή στην ευρωπαϊκή ακτή της τουρκικής μεγαλούπολης, προσθέτει το πρακτορείο.

Σε κυκλοφορία πάλι η ισπανική πεσέτα (...αλλά μόνο σε μία πόλη)

Το Mugardos...
Οι καταστηματάρχες στο Mugardos, μιας μικρής πόλης στην βόρεια Ισπανία, αποφάσισαν να επαναφέρουν το παλιό ισπανικό νόμισμα, την πεσέτα.

Δέχονται την πεσέτα για όλες τις αγορές παράλληλα με το ευρώ.
Η πεσέτα ήταν το επίσημο νόμισμα πριν εννιά χρόνια.

Video για τον Καρκίνο - Βραβευμένο από το Φεστιβάλ Καννών

Το αμερικάνικο όνειρο


Δείτε και το Β' μέρος