Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Θεσσαλονίκη: -Τώρα: καίγεται πολυκατοικία!


Πολυκατοικία έχει τυλιχτεί στις φλόγες στην οδό Λαγκαδά 35. Επί τόπου κατέφθασαν  (23,25΄) τρία πυροσβεστικά οχήματα.
Πυροσβέστες έσπασαν την είσοδο για να εισέλθουν και ήδη αυτή τη στιγμή "παλεύουν" με τη φωτιά, που έχει ξεσπάσει από άγνωστη-μέχρι στιγμής-αιτία.
Στο σημείο κατευθύνονται και άλλα πυροσβεστικά οχήματα.
Δεν είναι γνωστό ακόμη εάν υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα.
Η περιοχή έχει αποκλεισθεί από περιπολικά ενώ καταφθάνει σε λίγο και ο Διοικητής της ΠΥ καθώς  και συνεργείο της ΔΕΗ για να κόψει το ρεύμα.


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23,45

Η φωτιά εκδηλώθηκε στους μετρητές (ρολόγια) της ΔΕΗ στο ισόγειο και οι καπνοί κατέκλυσαν το κτήριο.Οι πυροσβέστες αφού έλεγξαν όλη την πολυκατοικία -πόρτα-πόρτα, δεν βρήκαν εγκλωβισμένους, η δε φωτιά εντοπίστηκε, αφού προκάλεσε σημαντικές ζημιές στο ισόγειο και κατέστρεψε όλα τα ρολόγια της ΔΕΗ.

http://www.efenpress.gr/

Κλείνουμε και ξανανοίγουμε μετά από τρεις μήνες

Τα ζευγάρια όταν είναι να παντρευτούνε ανακοινώνουν την ημερομηνία με υπερηφάνεια. Τελειώσανε δηλαδή τα ψέματα. Εστω κι αν ο γάμος θα γίνει σε τέσσερις μήνες, άπαξ και ορίστηκε η ημερομηνία η δουλειά έχει μπει στην τελική ευθεία. Θεωρείται τελειωμένη.

Ετσι και στην περίπτωση της ΑΕΚ με τον Μελισσανίδη. Οι συζητήσεις για τον γάμο δεν είναι φιλολογικές. Βγήκε ήδη και η ημερομηνία. Που είναι και σύντομα μάλιστα. Στις 14 του μήνα. Την Τρίτη δηλαδή που είναι η γενική συνέλευση της ΠΑΕ και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Για να σηκώσει τα μανίκια ο Μελισσανίδης και να βάλει τη δουλειά μπροστά. Να γίνει δηλαδή η εκκαθάριση στην ΠΑΕ και η ομάδα να πάει στη Γάμα Εθνική, ελεύθερη βαρών όπως λέγεται στη γλώσσα των συμβολαιογράφων.

Φτιάξτε παγίδα για κουνούπια, απλά και φθηνά...

Το καλοκαίρι έφθασε, μαζί με τα κουνούπια. Και δυστυχώς, κάποια κουνούπια δεν κάνουν μόνο αθώα τσιμπήματα, αλλά μεταφέρουν σοβαρές ασθένειες, που μπορεί να είναι και μοιραίες. Σας παρουσιάζουμε μία εύκολη και οικονομική λύση.

Υλικά:

- 2000ml (2 λίτρα) μπουκάλι
- 50 γραμμάρια καφέ Ζάχαρη
- 1 γραμμάριο μαγιά
- Μαύρο χαρτί/ταινία.