Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Ενα δωμάτιο φτιαγμένο ολόκληρο από σοκολάτα.

Room Made Entirely Of Chocolate

Junk food στα 3, χαμηλότερο IQ για πάντα

Τα παιδιά που τρώνε πολλά πατατάκια, μπισκότα, πίτσες και τηγανητά φαγητά στη νηπιακή ηλικία μπορεί να βλάπτουν εφ’ όρου ζωής την ευφυΐα τους, ενώ όσα τρέφονται υγιεινά αυξάνουν το IQ τους, αναφέρουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ.

Σε μελέτη που πραγματοποίησαν διαπίστωσαν ότι η πλούσια σε επεξεργασμένα τρόφιμα διατροφή στην ηλικία των 3 ετών σχετίζεται με χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης στην ηλικία των 8,5 ετών, σε σύγκριση με μια πιο υγιεινή διατροφή.

Υπέροχες ταπετσαρίες για όλα τα γούστα

Δείτε τις φωτογραφίες....

ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΑΘΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ... ΤΡΕΛΕΣ ΜΑΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΕ 322 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε. ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική βοήθεια για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού ζητήματος αναμένεται να δώσει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Ελλάδα, καθώς η συνολική οικονομική βοήθεια -μέσω των προγραμμάτων της ΕΕ-θα φτάσει τα 322 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως δήλωσε η Επίτροπος για θέματα εσωτερικών υποθέσεων κ. Μάλμστρομ «έως το 2013, η Ελλάδα αναμένεται να λάβει πάνω από 180 εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Εξωτερικών Συνόρων (ΤΕΕ) 86 εκατομμύρια ευρώ από Ταμείο Επιστροφής, 35 εκατομμύρια ευρώ από το Ευρωπαϊκό Ταμείο για τους Πρόσφυγες III (ΕΤΠ) και 21 εκατομμύρια ευρώ από το Ταμείο Ένταξης των υπηκόων τρίτων χωρών (ΤΕ).