Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

"Ο εθνικισμός είναι επικίνδυνος" αναφέρει έγγραφο - ντοκουμέντο που διέρρευσε από την Λέσχη Bilderberg

Το Infowars αποκαλύπτει κατ’ αποκλειστικότητα σημειώσεις ενός Αμερικάνου Γερουσιαστή που παρευρέθηκε σε διάσκεψη της Λέσχης Bilderberg το 1966 και αποκαλύπτει την ατζέντα των ελιτιστών για την εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας κυβέρνησης και την ανησυχία τους, για τον «εχθρό» που είναι ο εθνικισμός.

Του Paul Joseph Watson (Prison Planet.com) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σημείωση συντάκτη: Έχουμε πάρει εκατοντάδες έγγραφα από τη συνεδρίαση του 1966. Αυτό είναι ένα έγγραφο ντοκουμέντο του Wikileaks, για το οποίο θα γράψουμε πολλά περισσότερα άρθρα στις επόμενες μέρες.

"Δολοφόνος" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!

Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι ... δολοφόνος!

Έτσι μιλάει για "δολοφονία αλλοδαπού" για την οποία ευθύνεται η ... διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως του έκοψαν το επίδομα του ληστή;) "και ως τέτοιο φαινόμενο που οφείλεται στους παραπάνω λόγους, πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής" καταλήγει η ανακοίνωση.

Έλα βρε Γιώργη τώρα που δεν το έκανες για τηλεθέαση…

Έχει βγει ο συμπαθέστατος φίλος Γιώργος Παπαδάκης στα κανάλια δηλώνοντας ότι “δεν έστησε το συμβάν” και βέβαια “δεν το έκανε για την τηλεθέαση”.
Ως προς το πρώτο σκέλος, δεν θα γίνουμε συνωμοσιολόγοι σαν τον κύριο Καψή για να δούμε σκοτεινό σχέδιο του Παπαδάκη πίσω από το συμβάν.
Ως προς το δεύτερο σκέλος όμως, εννοείται ότι το έκανες για την τηλεθέαση. Στήνεις πάνελ με Κασιδιάρη και Λιάνα δίπλα δίπλα, Προκόπη Παυλόπουλο απέναντι που είναι κόκκινο πανί για τα γεγονότα του Δεκέμβρη, (από κάποιους που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όταν η Ντόρα και ο Καρατζαφέρης έτρεχαν να υπογράψουν την υποδούλωση της Ελλάδας, μάλλον πονηρό σκοπό θα είχαν όταν έβριζαν τον Παυλόπουλο που δεν κατέβαζε στρατό για να αντιμετωπισει την “πορτοκαλί επανάσταση”.) και λες ότι δεν το έκανες για τηλεθέαση;