Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ο γαλατάς και οι ...άλλοι

Ο γαλατάς τόπε πως θα κυβερνήσει και τόκανε.
Αφήστε τους άλλους να ψάχνονται

ΕΚΤΑΚΤΟ. Ο Καρατζαφέρης αφήνει μόνο του τον Σαμαρά στο μνημόνιο.

Πριν από λίγο, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Καρατζαφέρης, έριξε βόμβα μεγατόνων. Είπε ότι δεν είναι έτοιμος για να ψηφίσει την Κυριακή και επομένως δεν πρόκειται να ψηφίσει. Σε ότι αφορά δε τους υπουργούς του ΛΑΟΣ στην κυβέρνηση, απευθύνθηκε στον κ. Παπαδήμο και είπε ότι είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού να τους κρατήσει ή να τους διώξει. Εάν δεν τους διώξει τώρα ο κ. Παπαδήμος, θα έχουμε τον τραγέλαφο να υπάρχουν υπουργοί σε μια κυβέρνηση που δεν ψηφίζουν αυτά που η ίδια η κυβέρνηση αποφασίζει.

Τι θέλουν να καταφέρουν κρατώντας τον ηγούμενο Εφραίμ στη φυλακή;

της Μαρίας Γιαχνάκη

Εν τω μεταξύ περιμέναμε όλοι ότι η ανακρίτρια κυρία Ειρήνη Καλού η οποία είχε δώσει εντολή να προφυλακιστεί ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου στις 23 Δεκεμβρίου θα σκεφτόταν λίγο πιο λογικά και πιο ανθρώπινα και θα φρόντιζε να τον αποφυλακίσει μετά την αίτηση που θα έκανε ο ίδιος για να αποφυλακιστεί.

Εξάλλου οι εισηγήσεις των εισαγγελέων ήταν θετικές ως προς την αποφυλάκισή του και κατά τη γνώμη μας πολύ καλά έκαναν διότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν θα πρέπει να βρίσκεται στην φυλακή την ώρα που υπάρχουν άνθρωποι που τον έχουν ανάγκη ειδικά αυτήν την περίοδο της κρίσης και της μοναξιάς.

Θανατηφόρος βιολογικός εφιάλτης λόγω περικοπών και ... Λιβύης - Το έκρυψαν

Ένας βιολογικός εφιάλτης, αυτό για το οποίο μιλούσαν οι προφητείες (για τους προληπτικούς), αλλά προειδοποιούσαν και όλοι όσοι γνώριζαν το τι μπορεί να προκαλέσει στον συστημικό ιστό μιας χώρας οι συνεχείς απρογραμμάτιστες και οριζόντιες μειώσεις κρατικών δαπανών σε κρίσιμους χώρους, όπως η υγεία, φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα: Ένα καλοφυλαγμένο μυστικό της κυβέρνησης για ένα εξαιρετικά θανατηφόρο βακτήριο που προσβάλει κατ'αρχήν όσους έχουν ασθένεια του αίματος και έχει καταγραφεί ως ενδονοσοκομιεακή λοίμωξη, έρχεται να κτυπήσει την χώρα.