Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Πως το κατάφερε αυτό ....


Παρακολουθήστε ποδόσφαιρο και άλλα αθλήματα από τον Η/Υ του σπιτιού σας

Η ομάδα του ClopYPastE blog πραγματοποίησε μία έρευνα διαδίκτυο και ανακαλύψε κάποιες ενδιαφέρουσες ηλεκτρονικές διευθύνσεις που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε ποδόσφαιρο (τόσο ελληνικό, όσο και ξένο) καθώς και άλλα αθλήματα ζωντανά μέσω του Η/Υ του σπιτιού σας παρέα με τους φίλους σας. Σας παραθέτουμε παρακάτω αυτές τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Alzheimer και νεότερες θεραπευτικές προσεγγίσεις

Η έγκαιρη διάγνωση παραμένει εξαιρετικά σημαντική για την εξέλιξη της νόσου

Η εμπειρία της ιατρικής κοινότητας και η εφαρμογή των νέων τεχνολογιών στη φαρμακευτική έρευνα προσφέρουν καινούργιες φαρμακοτεχνικές μορφές σκευασμάτων, που βελτιώνουν τη συμμόρφωση του ασθενούς και του επιτρέπουν να ακολουθήσει απλούστερα και ευκολότερα την αγωγή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΕΙ. Η ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ Ἢ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010, γράφαμε: ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ..... ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΧΜΕΝΤ !!!
Ο ταξιδιώτης που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ του πληρώνει τα εισιτήρια αλλά ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ !!! βεβαίως βεβαίως, είναι ο Moawia Ahmed, πρόεδρος του Ελληνικού forum μεταναστών. Λοιπόν έχουμε και λέμε :
***Το Ελληνικό forum μεταναστών είχε την λαμπρή ιδέα να διοργανώσει την εκδρομή των αλλοδαπών λαθρομεταναστών από τα Χανιά στην Αθήνα.
***Το Ελληνικό forum μεταναστών μερίμνησε για την προσωρινή παραμονή τους στο ξενοδοχείο δύο αστέρων «Η ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ», και εν συνεχεία για την μεταφορά τους στο πεντάστερο ξενοδοχείο «ΥΠΑΤΙΑ».

Ψηφίστε όλοι!!! Η Μακεδονία είναι Ελληνική!!!

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ – ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!!

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Στείλτε το παντού!!!!!! Σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνον!!!!

Ψηφίστε ΟΛΟΙ!!!
Στην παρακάτω Αμερικανική τοποθεσία, γίνεται «δημοσκόπηση» για το αν η Μακεδονία είναι Ελληνική ή όχι. Μπείτε, ψηφίστε και διαδώστε το σε όσους ξέρετε!

http://www.topix.com/forum/world/macedonia/TAAAAFN23PMGMJ147