Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Αγιάστε ξανά τα ύδατα!

Μα είναι δυνατόν; Το -κατά Γιώργο Τράγκα- «γκόλουμ» (και «σαύρα του Κολωνακίου»), που έχει στο παθητικό του μεγαλοπρεπέστατα χουνέρια όπως Ιμια, Οτσαλάν, Χρηματιστήριο, μπετατζίδικους Ολυμπιακούς και... ΟΝΕ, ξαναχτύπησε! Εγραψε μια πιλαφιάδα 2.405 λέξεων στο «Εθνος» για να πει τα ίδια και τα ίδια. (Οδηγίες ανάγνωσης προς αμύητους: προηγούνται τα λόγια Σημίτη κι ακολουθεί ελεύθερη απόδοση σε πειραϊκή διάλεκτο.) «Το ότι υπήρξαν και υπάρχουν φαινόμενα αδιαφορίας για το κράτος δικαίου δεν οφείλεται ειδικά στην πολιτική του ενός ή του άλλου κόμματος εξουσίας. Οφείλεται σε μια γενικευμένη κοινωνική στάση». Τι εννοεί ο ποιητής; Μαζί τα φάγατε! Κοινωνία άτιμη που παρασύρεις τα καλύτερα παιδιά όπως ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης και ο Ακης. Η πασοκάρα μάτωσε φανέλα για τη διαφάνεια, αλλά ο άτιμος ο λαός έχει γραμμένη την τιμιότητα στα παλιά του τα Adidas. Αλλού, ο Σημιταράς ο τουρκοφάγος λέει: «Οικονομικά ή κοινωνικά θέματα [...] έπαιζαν και παίζουν έναν δευτερεύοντα ρόλο σε σχέση με το “κυνήγι ενόχων”. Οι “αγανακτισμένοι” επεδείκνυαν κρεμάλες στο Σύνταγμα και ζητούσαν οι υπεύθυνοι να “πάνε στο Γουδή”, δηλαδή να εκτελεσθούν».

interior


Από πανελίστας στην Κορομηλά, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος...

Bravissimo!!! Bravissimo!!!

Δεν είναι κακό να ήσουν πανελίστας σ' εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά... Δίνει πόντους στη δουλειά της πρώτης, αφού μπορεί να καυχηθεί ότι έβγαλε μεταξύ άλλων και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο...

Και ναι, επειδή τώρα μπορεί να κάνουμε προπαγάνδα με αυτή μας την ανάρτηση, σκέψου τί προπαγάνδα έχει παραχθεί από την Κυβέρνηση και συγκεκριμένα από το Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, σχετικά με τις "δηλώσεις" του κ. Διαμαντόπουλου, ο οποίος μπορεί να διεκδικεί το βραβείο ούρουκ-χάι, αλλά όχι στο βαθμό που να είναι και επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη.