Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Δεν είμαστε περιούσιος λαός. Παρανοϊκός όμως;

Γεγονός: Δύο φασιστόμουτρα νευριάζουν γιατί τους έκλεισε τον δρόμο σκουρόχρωμος ποδηλάτης και τον εκτελούν. Δημοτικός σύμβουλος της Χ.Α. δηλώνει "Σιγά μην κάνουμε και ερωτική εξομολόγηση στους μετανάστες"
Σχόλιο: Από πότε έχει οποιοσδήποτε το δικαίωμα να εκτελεί άλλους ανθρώπους και να χρησιμοποιεί σε ένα έθνος μεταναστών όπως η Ελλάδα τον όρο "μετανάστες" υποτιμητικά;

Γεγονός: Οι νεαροί ληστές της Κοζάνης, με τα Καλάσνικοφ, δηλώνουν αναρχικοί και είναι όλοι από εύπορες οικογένειες των βορείων προαστίων. Οι δε μανάδες τους είναι περήφανες.
Σχόλιο: Ποια είναι ακριβώς η πολιτική δήλωση που κάνει ένας ληστής με Καλάσνικοφ όταν απειλεί τους υπαλλήλους μίας τράπεζας για να πάρει τυπωμένα χαρτάκια; Ότι θέλει να καταναλώσει και δεν τον αφήνει το σύστημα;

Η πραγματική επανάσταση είναι στο απέναντι πεζοδρόμιο

«Σηκώνομαι το πρωί. Βγαίνω από το σπίτι μου.Υπάρχει μια τρύπα στο πεζοδρόμιο.Δεν τη βλέπω και πέφτω μέσα.

Την επόμενη μέρα βγαίνω από το σπίτι μου,ξεχνάω ότι υπάρχει μια τρύπα στο πεζοδρόμιο και ξαναπέφτω μέσα.

Την τρίτη μέρα βγαίνω από το σπίτι μου προσπαθώντας να θυμηθώ ότι υπάρχει μια τρύπα στο πεζοδρόμιο.Ωστόσο,δεν το θυμάμαι και πέφτω μέσα.

Την τέταρτη μέρα βγαίνω από το σπίτι μου προσπαθώντας να θυμηθώ την τρύπα στο πεζοδρόμιο.Τη θυμάμαι και,παρόλα αυτά,δεν τη βλέπω και πέφτω μέσα.