Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

«Θα υπάρχει συνέχεια...»

Την πεποίθησή του πως η Ελλάδα θα έχει παρουσία και στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις εξέφρασε ο σκόρερ του πρώτου τέρματος επί της Γερμανίας, Γιώργος Σαμαράς:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είμαστε περήφανοι. Όλοι πρέπει να είναι έτσι. Κοιτάξαμε τη Γερμανία στα μάτια. Μέχρι το 1-1 νομίζω πως πιστέψαμε στην πρόκριση. Η Γερμανία όμως έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Μόνο και μόνο που την κοιτάξαμε στα μάτια είναι σημαντικό. Αλλά ήταν καλύτερη ομάδα. Δώσαμε τα πάντα για την πρόκριση», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Το... κάτι των Ελλήνων»

Οι άλλες χώρες που συμμετέχουν στο Euro και ιδίως οι Γερμανοί μπορεί να έχουν τα μέσα για να παράγουν ποδοσφαιριστές και να έχουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όμως τους λείπει ένα βασικό συστατικό, όπως εξήγησε ο Μιχάλης Σηφάκης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Επιμονή! Αυτός είναι το… μαγικό φίλτρο των Ελλήνων, σύμφωνα με τον διεθνή τερματοφύλακα

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σηφάκης στο site της UEFA:

Η νίκη φέρνει ήττα...


Όπως συνειδητοποιήσαμε από τον αγώνα Ελλάδα-Γερμανία η νίκη φέρνει ήττα και στην Εθνική μας.

Δεν πειράζει! Εμεις παντα θα θυμόμαστε...


Για να καταλάβει η κυρία Ρεπούση τι σημαίνει συνωστισμός...


Συναγερμός για το δημογραφικό: Μέσα σε 10 χρόνια «χάθηκαν» ένα εκατομμύριο Έλληνες!

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που προκύπτουν από την τελευταία απογραφή πληθυσμού που δόθηκαν στη δημοσιότητα αφού όπως προκύπτει μέσα σε διάστημα δέκα ετών «χάθηκε» ένα εκατομμύριο Έλληνες στη χειρότερη περίοδο δημογραφικά από τη δεκαετία του 1940!