Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Η ενθρόνιση του πάπα Φραγκίσκου, οι ουνίτες διάκονοι και τα Ευαγγελικά αποσπάσματα στα ελληνικά...

Ολοκληρώθηκε στο Βατικανό η κυρίως τελετή της ενθρόνισης του Πάπα Φραγκίσκου. Κατά την επιθυμία και τις οδηγίες του Αργεντινού ποντίφικα, τα αποσπάσματα του Ευαγγελίου που είχαν επιλεγεί, αυτή την φορά, εψάλλησαν μόνον στα ελληνικά, και όχι στα λατινικά.

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ

Ιστορικής σημασίας –με όλη τη σημασία της λέξης, θυμίζοντας μέρες του ΌΧΙ στο σχέδιο Ανάν- ήταν η ψηφοφορία της Κυπριακής Βουλής (Τρίτη 19/3/2013) που απέρριψε με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο μια ειλημμένη απόφαση των ηγετικών κύκλων των Βρυξελλών. Το γεγονός ότι σε σύνολο 55 παρόντων βουλευτών οι 36 καταψήφισαν και οι 19 του κυβερνώντος κόμματος (ΔΗΣΥ) απείχαν για να μην ψηφίσουν το μνημόνιο τα λέει όλα!!! Ούτε ο πρόεδρος της κυβέρνησης και της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δεν παρέστη στη συνεδρίαση!!! Είναι η πρώτη απόφαση κράτους μέλους της ευρωζώνης που έρχεται σε ευθεία πολιτική αντιπαράθεση με τους ηγετικούς κύκλους της ΕΕ και με την τρόικα (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ). Εξ’ αυτού προκύπτουν καταρχήν δύο πρώτα και πολύ βασικά συμπεράσματα.

Το άρθρο αυτο είναι βαρύ και επικίνδυνο.Η Αποκάλυψη που ...κάποιοι προέβλεψαν.

Παγκόσμιο ΣΟΚ.

Προσοχή  για όσους γνωρίζουν ή υποψιάζονται είναι σταθμός.

Απίστευτο δημοσίευμα στην εφημερίδα της Μελβούρνης"The Australian" στις 28 του Φλεβάρη, που πέρασε στα... ψιλά όπως λέγονται οι "μικρές" στήλες στη δημοσιογραφική γλώσσα, αναστάτωσε ...μια μερίδα της παροικίας μας ή όσους τέλος πάντων ασχολούνται περισσότερο με τα της θρησκείας!

Tο βρώμικο κόλπο που πήγαν να στήσουν ο Προβόπουλος και οι Έλληνες Τραπεζίτες για ν’ αρπάξουν το δίκτυο των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα

Οι δραματικές στιγμές που περνάει η Κύπρος δεν φαίνεται να συγκινούν τν Διοικητή της Τραπέζης Ελλάδος κ. Προβόπουλο και τους Έλληνες Τραπεζίτες οι οποίοι ενώ βρίσκονται σε πλήρη αδυναμία να βρουν κεφάλαια γι’ ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών (αφού δεν συμμετέχουν στις αυξήσεις ούτε οι βασικοί μέτοχοι) επιχειρούν να στήσουν κόλπο για την αρπαγή των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα.

Την ώρα που η Κυπριακή Κυβέρνηση συνομιλούσε με την Μόσχα για την πώληση της Λαϊκής Τράπεζας οι Έλληνες Τραπεζίτες και ο κ. Προβόπουλος διέρρεαν σενάρια για δήθεν πέρασμα των Κυπριακών Τραπεζών στην Ελλάδα, στις συστημικές Τράπεζες. Με το κόλπο αυτό οι Έλληνες Τραπεζίτες θα γλίτωναν τα κεφάλαια που απαιτούνται για την ανακεφαλαιοποίηση και θα εξακολουθούσαν να παριστάνουν τ’ αφεντικά στις Τράπεζες χωρίς να βάλουν το χέρι στην τσέπη.