Στα 20 χρόνια βαρεμάρας μάζεψα διάφορα με το πώς, νομίζω, φτάσαμε έως εδώ. Παροχές από ξένους, πάντα με σκοπιμότητα. Και πάντα με την βοήθεια του μεταπολιτευτικού Ελληνικού "κεφαλαίου" και των "πολιτικών" του.
Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013
Είδη αλευριού
Το αλεύρι είναι το πιο σημαντικό συστατικό σε κάθε ψωμί. Είναι προϊόν άλεσης διάφορων δημητριακών, όπως το σιτάρι, το καλαμπόκι, η σίκαλη, το κριθάρι, αν και παλιότερα έχουν χρησιμοποιηθεί διάφοροι καρποί ή ακόμα και ρίζες. Το αλεύρι από σιτάρι χρησιμοποιείται με διαφορά πιο συχνά από τα άλλα είδη αλευριού κατά την παραγωγή ψωμιού, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες και της ικανότητας των πρωτεϊνών του να σχηματίζουν καλής ποιότητας γλουτένη.
Εγγραφή σε:
Αναρτήσεις (Atom)