Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Συγκλονιστικό!!! Οι Κρυπτοχριστιανοί σε Τουρκική τηλεοπτική σειρά


Λίγα λόγια για τους Κρυποτχριστιανούς, σύμφωνα με στοιχεία που μας έστειλε φίλος αναγνώστης.
Κρυπτοχριστιανοί ή "Sakli-Hristiyan"

Γιατί αυτά τα κόμματα δεν θα κάνουν ποτέ τίποτα με την Ζήμενς

Μετά τo συναρπαστικό φωτορεπορτάζ στην πολιτική ιστορία της …Ζήμενς, που τόση απήχηση βρηκε χθες (Ιδού γιατί δεν θα γίνει ποτέ κάθαρση για την Ζήμενς), ιδού σήμερα και η συνέχεια

H υπόθεση της Ζήμενς είναι αλληλένδετη με εκείνη της Ιντρακομ αφού ως γνωστόν το ΚΥΣΕΑ επί Ανδρέα Παπανδρέου το 1984 τους άνοιξε τις πόρτες του ΟΤΕ, γεγονός που επισφραγίστηκε επί Οικουμενική Ζολώτα απο όλα τα κόμματα (συν το ΚΚΕ). Όλα αυτά έγιναν μέσα σε ένα κλίμα πολιτικών και δικαστικών αντεκδικήσεων με το ένα κόμμα να κατηγορεί τα άλλα για διαπλοκή, ενώ κάτω από το τραπέζι συμμετείχαν όλα στο πάρτυ (δείτε και το Να ανοίξουν όλες οι δικαστικές υποθέσεις της Ζήμενς)

Απίθανο βίντεο με την εκτόξευση διαστημοπλοίου

Παρακολουθήστε αυτό το απίθανο βίντεο με την εκτόξευση του διαστημοπλοίου ΑΤΛΑΝΤΙΣ και την αποκοπή του από τον πύραυλο, ο οποίος συνεχίζει τη δική του πορεία και πέφτει από το διάστημα όπου βρισκόταν στη θάλασσα. Οι κάμερες είναι εφαρμοσμένες πάνω στους πυραύλους και οι εικόνες που παρακολουθούμε εντυπωσιακές.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ, ζητείται.

Ιδού γιατί δεν θα γίνει ποτέ κάθαρση για την Ζήμενς

Τσουκάτος - Βαλυράκης - Παπανδρέου
Αυτό το φωτογραφικό ρεπορτάζ για τους πολιτικούς και την Ζήμενς δεν θα το δείτε πουθενά αλλού.

Καργάκος για κρυφό σχολειό - Απάντηση στην προδοτικη μισελληνικη θολοκουλτούρα

Ο Σαράντος Καργάκος μιλάει για το κρυφό σχολειό και παραθέτει τη μαρτυρία του Στέφανου Κανέλλου, φίλου του Ρήγα και του Κοραή που σε επιστολή του το 1822 σε Γερμανό θεατρικό συγγραφέα και του μιλάει για κρυφό σχολειό. Την επόμενη χρονιά, το 1823, θυσιάζεται στην Κρήτη, κάτι που του προσδίδει το στοιχείο της αξιοπιστίας.