Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Συγχαρητήρια στούς Κρητικούς!

Ἐπιτέλους βάσει τοῦ Συντάγματος, τῆς κειμένης νομοθεσίας καί διεθνῶν ἀποφάσεων θριάμβευσε ἡ δικαιοσύνη καί ἀποδόθηκε στό μάθημα τῶν Θρησκευτικῶν ἡ δέουσα ἀξία.

Κομμάτια του μετεωρίτη πωλούνται στο διαδίκτυο!

Perierga.gr - Κομμάτια του μετεωρίτη πωλούνται στο διαδίκτυο!
Ένα τρόπο για να πλουτίσουν από τον μετεωρίτη ανακάλυψαν οι ευφάνταστοι επιχειρηματίες της πόλης Τσελιάμπινσκ στα Ουράλια.

Πληροφόρηση στο φλυτζάνι του καφέ

Υπάρχει πάντα πληροφόρηση στην Αγορά. Έστω και σε αγορά-μαϊμού, η χειραγωγούμενη αγορά. Η πληροφόρηση, εκεί δεξιά, με το ροζ βελάκι, λέει ότι περιμένει ότι θα στηρίξουν κάπως την αγορά, μάλλον με κάποιον φόρο άνθρακα ή ελάχιστη τιμή (το ίδιο είναι). Η μείωση του supply (που θέλει η κυρία που θα έπρεπε να ασχολείται με τα φθαλικά άλατα) είναι από χοντρό, έως παράνομο. Άρα ή θα μας ξημερώσει κάποιος φόρος υπέρ αεριάδων (και από σπόντα ΑΠΕτζήδων), ή φόρος για μερικούς (εμάς) και όχι για άλλους (τους βιομηχάνους).

Οι γελοιογραφίες του Σαββατοκύριακου!

Αρχίζει η δυσκολότερη περίοδος μετά την εισβολή το 1974. Μωραίνει κύριος ων βούλεται απωλέσαι;

Από τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών (δείτε ΕΔΩ) στην Μεγαλόνησο, στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν οι Νίκος Αναστασιάδης του Δημοκρατικού Συναγερμού και ο Σταύρος Μαλάς του ΑΚΕΛ....

Πόσο "ψωνισμένη" είναι η Ρένα Δούρου;

Aλήθεια πόσο νούμερα -στα όρια της γραφικότητας- είναι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ;

Κι αυτή η Ρένα Δούρου πως είναι δυνατόν να έχει ψωνιστεί τόσο πολύ σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα;

Η κ. Δούρου λοιπόν με το που πάτησε το πόδι της από τις ΗΠΑ, όπου συνόδευε τον Αλέξη στο γνωστό εκπαιδευτικό ταξίδι επέστρεψε στην Αθήνα αποφασισμένη να εμπλουτίσει το εγχώριο lifestyle με μια ακόμη φωτογράφιση ψωνισμένου Έλληνα πολιτικού και δη της λεγόμενης Αριστεράς-τύφλα νάχει ο Μίμης (η Βάνα και οι τέλειες αναλογίες της) Ανδρουλάκης.

Ναι! Χωρίς εμάς τους εκπαιδευτικούς τα σχολεία θα είχαν διαλυθεί

Χρήστος Επαμ. Κυργιάκης

Είναι αλήθεια πως εδώ και μία τριετία οι εκπαιδευτικοί, όπως και πολλές άλλες κατηγορίες εργαζομένων, έχουν μπει στο στόχαστρο μιας πρωτοφανούς επίθεσης που εκπορεύεται κατευθείαν από τις εκάστοτε μνημονιακές κυβερνήσεις και διαχέονται με τη βοήθεια των γνωστών διαπλεκόμενων ΜΜΕ προς όλη την κοινωνία.

Μεμονωμένα περιστατικά χρησιμοποιούνται για να βγαίνουν γενικά συμπεράσματα τα οποία προστίθενται στα ήδη υπάρχοντα κλισέ όπως αυτό περί τεμπέληδων δημοσίων υπαλλήλων οι οποίοι έχουν το μυαλό τους στο πώς θα λουφάρουν και θα πληρώνονται χωρίς να προσφέρουν.

Βέβαια τα υπάρχοντα επίσημα στοιχεία που έχουν δει κατά καιρούς, φευγαλέα όμως, το φως της δημοσιότητας, ανατρέπουν τους ισχυρισμούς περί τεμπελιάς και μειωμένης παραγωγικότητας όσο και την άποψη πως το επάγγελμα του εκπαιδευτικού είναι ένα επάγγελμα χαλαρό, χωρίς ζόρι και χωρίς πολλές σωματικές και πνευματικές καταπονήσεις.