Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Κόντε: «Ντοπαρισμένοι έξι στους δέκα στο Λονδίνο»

Έξι στους δέκα αθλητές που μετέχουν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου παίρνουν αναβολικά, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Βίκτορ Κόντε

Πρόκειται για τον Αμερικανό, ο οποίος φυλακίστηκε στις ΗΠΑ για τον ρόλο του στην παροχή αναβολικών σε αθλητές όπως ο Ντουέιν Τσέμπερς και η Μάριον Τζόουνς.

Ο Βίκτορ Κόντε μίλησε στους Times του Λονδίνου και υποστήριξε ότι έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα τριών κορυφαίων αθλητών, οι οποίοι χρησιμοποίησαν το αποκαλούμενο «αναβολικό του Τσέμπερς», το οποίο είναι ένα κοκτέιλ από επτά διαφορετικά αναβολικά.

Γιατί κόπτεται για τους μετανάστες ο ΣΥΡΙΖΑ;;;

Γεώργιος Μεταξᾶς

Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Γιατί; Τι κρύβεται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία που είναι στο όνομά του; Σε όλα είναι από πίσω ο πατέρας του. Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής "Σκαπανέας", ανέλαβε έργα στην Αφρική, όπου έκανε μεγάλη περιουσία. Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτα το μεμπτό. Το μεμπτό, αρχίζει τώρα: ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, έκανε (και κάνει) το εξής κόλπο:

Ιδού το σχέδιο ΗΠΑ για Ελλάδα: Ενέργεια, ευρώ, "γέφυρα" πολέμου προς Μ.Ανατολή

Ένα εντυπωσιακά ... "ειλικρινές" άρθρο με τίτλο "The U.S. Looks To Exploit The Greek Re-Default", από τον έγκυρο αναλυτή Russ Winter δημοσιεύθηκε σε διαφορά ΜΜΕ των ΗΠΑ που συνεργάζονται με τον αναλυτή πριν μερικές ημέρες.

Και λέμε "εντυπωσιακά ειλικρινές" γιατί ότι ακριβώς αναφέρει τα έχει αποκαλύψει ή επισημάνει με διαδοχικά σημειώματα το defencenet.gr, αλλά εκφράζοντας την ανησυχία του ... θύματος, δηλαδή της Ελλάδας για το ενεργειακό και νομισματικό παιχνίδι ελέγχο της χώρας.