Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πέταξε τα παιδιά της από το παράθυρο γιατί «βαρέθηκε»

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο αγόρια, ηλικίας 4 και 7 ετών, από τα χέρια της ίδιας τους της μητέρας, στη Ρωσία.

Η γυναίκα πέταξε τα δυο παιδιά από το παράθυρο του διαμερίσματος όπου έμεναν, στον 15ο όροφο. Η δικαιολογία της μητέρας ήταν ότι «είχε μπουχτίσει πια με τα παιδιά» και «αποφάσισε να τα ξεφορτωθεί».
Οι γείτονες έκπληκτοι βγήκαν στα παράθυρα να δουν τι γίνεται, όταν άκουσαν τον ήχο των σωμάτων που χτύπησαν στο έδαφος.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ "ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ" ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ!

«Ο λαός άρχισε να κραυγάζει ότι είναι αναγκαίο να λύσουμε το κοινωνικό ζήτημα με διεθνή συνεννόηση. Η διαίρεση του λαού σε κόμματα τους έχει φέρει όλους στην διάθεσή μας, διότι, για να υποστηρίξει κάποιος μια πάλη συναγωνισμού, χρειάζεται χρήμα, και το χρήμα βρίσκεται ολόκληρο στα χέρια μας.

Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες "όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.

Απόλαυση

Τέτοια ξεφτίλα, τέτοιο φτύσιμο από τα αστικά ΜΜΕ, που μέχρι τώρα όλο καλά λόγια είχαν να πουν για την ΔΗΜΑΡ, την «υπεύθυνη αριστερά» όπως έγραφαν κατά κόρο ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν το περίμενε ο Φ. Κυβέλης. Αφού τώρα πια εξασφάλισαν ότι έγινε το άλλοθι σε μια μνηνονική κυβέρνηση του ρίχνουν χλαπάτσες και ούτε λίγο ούτε πολύ τον χαρακτηρίζουν κερδοσκόπο και τον παραλληλίζουν στα ίσια με τον Καρατζαφύρερ όπως κάνει το «Βήμα της Κυριακής», από όπου είναι και το σκίτσο που παραθέτουμε.

Η φυλλάδα που μέχρι χτες έκανε ύμνους για τον «συγκροτημένο και υπεύθυνο λόγο» του Φ. Κουβέλη σήμερα αφού ο ηγέτης της ΔΗΜΑΡ έγινε το επίσημο δεκανίκι της μνηνονικής συγκυβέρνησης τον παρουσιάζει πρωτοσέλιδα σαν ένα τυχάρπαστο πολιτικάντη –κακέκτυπο Καρατζαφέρη- γράφοντας: «Το φιλόδοξο σχέδιο του προέδρου της ΔΗΜΑΡ. Το έχουν αντιληφθεί ουκ ολίγοι συνομιλητές του. Για να ευοδωθεί ίσως χρειαστεί να διαλύσει το κόμμα του )όπως δηλαδή ακριβώς έκανε και ο κύριος Κωστής Στεφανόπουλος με τη ΔΗΑΝΑ πριν αναλάβει πρόεδρος της Δημοκρατίας)».

Η πιο κοντή γυναίκα στον κόσμο

Η Jyoti Amge με ακριβές ύψος 62,8 εκατοστά είναι επτά εκατοστά κοντύτερη από την προηγούμενο κάτοχο του τίτλου, την Αμερικανίδα Bridgette Jordan.

Στη νεαρή Ινδή απονεμήθηκε σήμερα ο «τίτλος» ενώ γιορτάζει και τα 18α γενέθλιά της. Η Amge εμφανίζει μία μορφή νανισμού, που λέγεται αχονδροπλασία, και δεν αναμένεται να ψηλώσει άλλο. Το 2009 είχε ανακηρυχθεί η κοντύτερη έφηβη στον κόσμο με ύψος 61,95 εκατ.

Η οικονομική κρίση, οι Ρότσιλντ και ο εβραϊκός μεσσιανισμός

Η παραπάνω γελοιογραφία δείχνει τις εστεμμένες κεφαλές της Ευρώπης – ας πούμε τους ηγέτες του σήμερα – να προσκυνούν μπροστά στον Lionel Rothschild στο θρόνο του με τις υποθήκες δανείων, και τα μετρητά. Στην πραγματικότητα, αυτή είναι η πραγματικότητα του σήμερα, η αποτελεσματική πραγματοποίηση του απ’ αιώνων παλιού Εβραϊκού ονείρου της Νέας Παγκόσμιας Τάξης - μιας εβραϊκής Ουτοπίας – στην οποία όλοι οι άλλοι λαοί του πλανήτη θα υποκλιθούν και θα προσκυνήσουν τον Εβραϊκό λαό, ως τους νέους κυβερνήτες της Γης. Για αυτό άλλωστε, ο Ρότσιλντ ήταν γνωστός ως «βασιλιάς των βασιλέων». (Michael Collins Piper- The New Babylon / Η Νέα Βαβυλώνα)