Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Τα καλύτερα ποδοσφαιρικά στιγμιότυπα του 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Σε δύο τρομερά βίντεο συνολικής διάρκειας 30 λεπτών, μπορείτε να τα όσα έγιναν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα του πλανήτη Γη το 2010.

Μέσα σε 30 λεπτά θα δείτε από όλα τα μέρη του κόσμου υπέροχα γκολ, ξέφρενους πανηγυρισμούς, τσακωμούς και αστείες καταστάσεις, που μόνο ο «βασιλιάς των σπορ» μπορεί να μας προσφέρει.

Χρόνια πολλά από την Κέρκυρα με... τον μεγάλο στόχο του ΠΑΣΟΚ για το νέο έτος!



Ο Άντρας Της Χρονιάς: Που Είναι Τα Χρόνια, Ωραία Χρόνια…

50 χρόνια πριν, ο άντρας δούλευε, μετά πήγαινε σπίτι, του έφερνε η γυναίκα του τις παντόφλες, κοιμότανε, πήγαινε καφενείο και η ζωή κυλούσε με γαλήνη.

Η γυναίκα από το πρωί που θα σηκωνότανε άναβε τη σόμπα, του έκανε το καφέ, πρωινό, μαγείρευε, πρόσεχε τα παιδιά, καθάριζε το σπίτι, έπινε το καφέ της με τις γειτόνισσες και σε γενικές γραμμές ήταν η βασίλισσα και παράλληλα σκλάβα του σπιτιού.

Η μεγαλύτερη γέφυρα στον κόσμο!!!

Πακτωλός χρημάτων και πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς, χρειάστηκαν για την κατασκευή της μεγαλύτερης γέφυρας στον κόσμο. Βρίσκεται στην Κίνα και διαθέτει ακόμα και τεχνητό νησί ως κέντρο εξυπηρέτησης οδηγών.
Τέσσερα χρόνια εντατικής δουλειάς χρειάστηκαν για να κατασκευαστεί η μεγαλύτερη γέφυρα στο Κόσμο.

Foreign Office: Σόκ με απόρρητα έγγραφα του Βρετανικού ΥΠΕΞ για το κυπριακό

Στην ανακήρυξη του βόρειου τμήματος της Κύπρου ως κράτος σκόπευε να προχωρήσει στις αρχές του 1980 ο τότε ηγέτης των Τουρκοκυπρίων Ραούφ Ντενκτάς, σύμφωνα με διαβαθμισμένα έγγραφα του Foreign Office, που αποδεσμεύτηκαν, τριάντα χρόνια μετά την σύνταξή τους.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ, στο έγγραφο αναφέρεται ότι η Μεγάλη Βρετανία είχε εκφράσει την αποφασιστικότητά της για την αποτροπή αυτής της εξέλιξης, ενώ είχε καταστήσει σαφές ότι δεν θα αναγνώριζε το ψευδοκράτος, καλώντας και τις άλλες χώρες να πράξουν το ίδιο.

iPhonECG, το καρδιογράφημα έγινε iPhone app και προσωπική υπόθεση

iPhonECG, το καρδιογράφημα έγινε iPhone app και προσωπική υπόθεση
Τί θα λέγατε αν μαζί με το iPhone 4 και μια ειδική θήκη για αυτό θα μπορούσατε να έχετε κάθε στιγμή την δυνατότητα για καρδιογράφημα; Όσο και αν φαίνεται απίστευτο, το iPhonECG κάνει αυτό ακριβώς χρησιμοποιώντας την δημιουργικότητα ενός γιατρού, τα ηλεκτρονικά του iPhone 4 και φυσικά δύο ηλεκτρόδια στο πίσω μέρος της θήκης που φιλοξενεί το iPhone.

Μίκαελ Μαν, «Βοηθητικός»

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

Η κινηματογραφική ταινία «Βοηθητικός» (Collateral) του Μίκαελ Μαν είναι μια αξιόλογη για τον προβληματισμό της ταινία του σύγχρονου Αμερικανικού κινηματογράφου. Πράγματι τον τελευταίο καιρό γυρίζονται στην Αμερική ταινίες επάνω σε θέματα που προκαλούν τον έντονο υπαρξιακό προβληματισμό. Στη συγκεκριμένη ταινία θίγεται το πρόβλημα της ενοχής του προσώπου σε μια εντελώς απρόσωπη κοινωνία, στην κοινωνία τον Λος Άτζελες, μιας Αμερικανικής μεγαλούπολης των δέκα. πέντε εκατομμυρίων κατοίκων. Κεντρικός ήρωας της ταινίας είναι ένας ταξιτζής, που άθελα του γίνεται συνεργός σε μια. σειρά από εγκλήματα, που διαπράττει κάποιος επαγγελματίας δολοφόνος.

Τα μυστικά του καλού ποδαρικού!

Προληπτικοί ή μη, οι περισσότεροι απο εμάς δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο καλό ποδαρικό την πρώτη μέρα του νέου έτους! Ο πρώτος άνθρωπος που θα μπει στο σπίτι ή στο γραφείο μας μετά την αλλαγή του χρόνου, θεωρείται πως μεταδίδει την καλοτυχία ή την κακοτυχία του για μία ολόκληρη χρονιά!
Αρχικά το έθιμο του ποδαρικού ήταν διαφορετικό από εκείνο του σπασίματος του ροδιού. Το μεν πρώτο, γινόταν με το πάτημα ενός σίδερου από εκείνον που έκανε το ποδαρικό, ενώ το δεύτερο ήθελε ολόκληρη την οικογένεια να παρακολουθεί τη λειτουργία του Αγίου Βασιλείου στην εκκλησία και ο άντρας του σπιτιού να έχει μαζί του το ρόδι για να το "λειτουργήσει" πριν το σπάσει στην είσοδο του σπιτιού!

Αυτοί που έφυγαν από τη ζωή το 2010

Το 2010 δύει και παίρνει μαζί του και ορισμένους ανθρώπους που «έφυγαν» μέσα στην χρονιά και δεν θα μας συντροφεύουν την...
επόμενη. Ανθρώπους τους οποίους, ωστόσο, δύσκολα θα ξεχάσουμε οι περισσότεροι, αφού άφησαν ως παρακαταθήκη το έργο τους, σε όλους εμάς που απομένουμε για να υποδεχθούμε το 2011. Τιμής ένεκεν, το star.gr θυμάται στις ακόλουθες γραμμές τις μεγάλες απώλειες της χρονιάς που φεύγει.

parov stelar - coco (HD)

parov stelar - coco (HD)

Μωρό Dj

Parov Stelar - Matilda

Οι πιο αστείες διαφημίσεις...

Τα καλύτερα video του 2010

Κατατέθηκαν στις εφορίες 3000 πινακίδες Ι.Χ.

Ντάνες από πινακίδες Ι.Χ. αυτοκινήτων στοιβάζονται στις εφορίες της Μεσσηνίας από πολίτες που σπεύδουν να τις καταθέσουν λόγω αδυναμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.

Παιδιά που έδωσαν το καλό παράδειγμα το 2010

Η χρονιά τελειώνει και ο Άγιος Βασίλης είθισται να φέρνει τα δώρα του στα καλά παιδιά! Στην περίπτωση όμως των συγκεκριμένων, ίσως θα έπρεπε να κάνει και κάτι παραπάνω. Ιστορίες αυτών των παιδιών μπορούν να δώσουν ένα μάθημα γενναιοδωρίας, ηθικής και γενναιότητας σε κάθε ενήλικα. 

Εννιάχρονος σώζει τον μικρό του αδερφό

Ο Λόγκαν Χερν έσωσε τον μόλις δύο χρονών αδερφό του με τεχνητή αναπνοή. Το περιστατικό συνέβη στο Ιλινόι των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο εννιάχρονος ήρωας κράτησε τη ψυχραιμία του, βλέποντας το μικρό αγοράκι να πλέει αναίσθητο στην πισίνα του σπιτιού τους. Ο Λόγκαν έτρεξε αμέσως, παραμερίζοντας τον αλλόφρονα πατέρα του και έκανε τεχνητή αναπνοή στον αδερφό του. Ο μικρός σώθηκε.

Παράταση έως την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου για την καταβολή τελών κυκλοφορίας του 2011

Μπορεί μέχρι πριν από λίγες ώρες να διέρρεαν πως δεν θα δοθεί παράταση αλλά οι ουρές ταλαιπωρημένων πολιτών έπαιξαν το ρόλο τους.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι τα τέλη κυκλοφορίας μπορούν να καταβληθούν στις Δ.Ο.Υ., μέχρι και την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011, χωρίς την καταβολή προσαυξήσεων και προστίμων.

Ο χειμώνας ντύνει τη φύση στα λευκά!



ΔΕΙΤΕ: Μοναδικές εικόνες 

Το λευκό είναι το χρώμα που συμβολίζει την αγνότητα και την καθαριότητα. Από όπου περνά αφήνει στο διάβα του εξαγνισμένες ψυχές και αντικείμενα.

Με βροχές και κρύο το ποδαρικό του καιρού

Θα πέσουν χιόνια την Πρωτοχρονιά
Βροχές, χαμηλή θερμοκρασία και χιονοπτώσεις, όχι μόνο στα ορεινά, θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού ...
παραμονές και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με τις έως τώρα προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η θερµοκρασία αναμένεται να πέσει αισθητά, ίσως και περισσότερο από πέντε βαθµούς, ενώ χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας το Σάββατο, αλλά και σε περιοχές µε χαµηλότερο υψόµετρο.

Πώς διαβάζονται τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς;


Ακαταλαβίστικα φαίνονται, εκ πρώτης όψεως.

Αν τα διαβάσουμε σωστά καταλαβαίνουμε πόσο περίτεχνα συνδυάζονται οι ευχές με τις γαλιφιές στην κυρά του σπιτιού για να δώσει γενναίο μποναμά.

Σφόνδυλος

Είμαστε καινούργιοι στο χώρο.
Δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τους άλλους.
Θέλουμε να το κάνουμε καλύτερα.
Παρέα και ενημέρωση.

Στροβιλιστείτε μαζί μας, να αυξήσουμε την ενέργειά μας, να εκτοξευτούμε κι όπου φτάσουμε.

Καλή χρονιά!