Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Αντισυνταγματική η αναδρομική περικοπή των Συντάξεων στα ''ειδικά μισθολόγια'' !


Αντισυνταγματική η περικοπή των συντάξεων στα ειδικά μισθολόγια

Απότομο «φρένο» στα σχέδια του υπουργού Οικονομικών Γιώργου Στουρνάρα για αναδρομική (από 1.8.2012) μείωση των συντάξεων στα ειδικά μισθολόγια -στα οποία υπάγονται δικαστές, στρατιωτικοί,
κ.ά- βάζει η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου, κρίνοντας αντισυνταγματική και αντίθετη στην ΕΣΔΑ τη σχετική διάταξη του νομοσχεδίου για την τροποποίηση και βελτίωση συνταξιοδοτικών, δημοσιονομικών, διοικητικών κ.λπ. διατάξεων.

Άγνωστες λεπτομέρειες για την ταφή του Θ. Κολοκοτρώνη και την ανακομιδή των λειψάνων του στην Τρίπολη.

σχόλιο Γ.Θ : Τα τελευταία του λόγια, τα προσωπικά του αντικείμενα που τοποθέτησαν στον τάφο, ο πρωθυπουργός που συνόδευσε ο ίδιος τη μεταφορά των λειψάνων του στην Τρίπολη και άλλες άγνωστες λεπτομέρειες για τον Ανυπέρβλητο Στρατηγό που ταπείνωσε την οθωμανία όσο κανείς άλλος.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 09 ΜΑΡ 13

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ: «ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ»!Ας τη διαβάσουν οι «φωστήρες» - ολετήρες που φορολογούν τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα φορο - απαλάσσουν τα πολυτελή σκάφη αναψυχής:
Ναί, εἶμαι πολύτεκνη μάνα καί θέλω νά μέ σέβεται ἡ πατρίδα μου…
    Εἶμαι μητέρα 4 ἀνήλικων παιδιῶν καί συνέχεια ἀκούω πολλά καί διάφορα γιά τό γεγονός ὅτι θελήσαμε μέ τόν σύζυγό μου νά κάνουμε τέσσερα παιδιά, ὅπως: τηλεόραση δέν ἔχετε, ἐγώ μόνο στήν ἰδέα τῶν τεσσάρων παιδιῶν τρελαίνομαι, πῶς ἀντέχεις!