Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ξεβολευτείτε και ελάτε.

Π Α Ν Σ Τ Ρ Α Τ Ι Α
στο Sporting
κείμενο Γ.Θ : Αγαπητοί αδελφοί, απόγονοι των λιονταριών, που έχυσαν τα πορφυρά ποτάμια του αίματός τους για να είμαστε ελεύθεροι.
Ο αγώνας σε χρειάζεται και η προσπάθεια για Ανάσταση της Πατρίδας περνάει και από το sporting.

Μη φοβηθείς την ταλαιπωρία και μην πιστέψεις ούτε για μια στιγμή, ότι είναι μάταιο να πηγαίνεις σε Ελληνορθόδοξες εκδηλώσεις.

Μη φοβηθείς το ότι θα είσαι μόνος μέσα σε αγνώστους, γιατί δεν είσαι.

Δεν γνωριζόμαστε, αλλά είμαστε ίδιοι... κυλά ο Θεός στις φλέβες μας, είμαστε αδέρφια.

Κοινωνούμε Σώμα και Αίμα Θεού.

Ο περίεργος τρόπος που πέθαναν 19 αρχαίοι σοφοί

Καταδίκες σε θάνατο, περίεργα ατυχήματα, αυτοκτονίες… είναι μερικοί από τους περίεργους τρόπους που πέθαναν 19 από τους αρχαίους σοφούς μας. Άς δούμε τι θάνατο είχε ο καθένας από αυτούς ξεχωριστά.

ΑΙΣΧΥΛΟΣ: Ο θρύλος ισχυρίζεται ότι ένας αετός πέρασε τη φαλάκρα του ποιητή για βράχο, και άφησε να πέσει πάνω στη φαλάκρα του μια χελώνα (έτσι σκοτώνει τις χελώνες ο αετός και μετά τις τρώει). Ο θρύλος προσθέτει ότι κάποιος χρησμός του είχε προειπεί: «Ουράνιον σε βέλος κατακτενεί». Αυτήν την εκδοχή πολλοί δεν την παραδέχονται.

H σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι θέμα χρόνου

Επικίνδυνα επιθετικές θέσεις καταλαμβάνει στον διπλωματικό γεωπολιτικό και γεω-οικονομικό χάρτη η Άγκυρα απέναντι στην Αθήνα

Η Τουρκία, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο διάστημα και με δεδομένη την μειονεκτική – δεινή οικονομική θέση της Ελλάδας, έχει αυξήσει –και μάλιστα τελείως απροκάλυπτα- τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά τις γεωπολιτικές της κινήσεις, επιβεβαιώνοντας αρχικά πως η οπτική της γωνία στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι αποκλειστικά προς την κατεύθυνση δημιουργίας εκείνων των συνθηκών που θα επιφέρουν τα μέγιστα δυνατά θετικά αποτελέσματα για την Άγκυρα.