Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Ατύχημα με πολύ παράξενη εξέλιξη σε αγώνα μοτοσυκλέτας


Δείτε το πραγματικά απίστευτο ατύχημα που συνέβη στην πίστα του Magny-Cours, καθώς και την ξεκαρδιστική αντίδραση των πρωταγωνιστών!

"Υποβρύχια" ολική ατιμωρησία! - Έκλεισε η υπόθεση - "Αθώοι" όλοι!

Με μια κίνηση που οδηγεί στο κλείσιμο με συνοπτικές διαδικασίες της υπόθεσης του σκανδάλου της αγοράς των υποβρυχίων Type 214 από της HDW/Ferrostaal και απαλλάσσει όλους τους εμπλεκόμενους - όπως ακριβώς το είχε προβλέψει το defencenet.gr - τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Ελλάδα, η γερμανική Δικαιοσύνη σφραγίζει οριστικά τον φάκελο του σκανδάλου με την επιβολή ενός απλού προστίμου 177 εκατ. ευρώ, αλλά σημασία έχει η αιτιολογία βάσει της οποίας οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση: "Δεν εντοπίστηκαν μίζες σε Έλληνες πολιτικούς και στρατιωτικούς"!

Ο κράχτης και ο ρέκτης

Αυτό το καλοκαίρι βρωμάει. Μυρίζει τόση σαπίλα που οι περισσότεροι αναρωτιόμαστε αν αντέχεται. Είναι η οσμή που έχει ο αποσυντεθειμένος πολιτικός άνθρωπος, το αριστοτελικό πολιτικό ζώο, όταν τρομάζει αντικρίζοντας την ίδια του την όψη στη γλιστερή επιφάνεια του στάσιμου ποταμιού των λυμάτων της κυρίαρχης ιδεολογίας.

Δε φυσάει όσο χρειάζεται, αλλά τόσο ώστε η μπόχα να ανακυκλώνεται και να περιτυλίγει αποφάσεις κι επιλογές μιας ολιγαρχικής πλειοψηφίας που συσπειρώνεται στον ευκαιριακά μαγικό αριθμό 155 και ίσως κάτι ψιλά, που θα ξεφύγουν απ' τα φίλτρα της σκοπιμότητας.

Απ' τη μεταπολίτευση ως σήμερα χάθηκε τόσος πλούτος! Τόσες δυνατότητες αυτού του τόπου και του λαού εξανεμίστηκαν με αστρικές ταχύτητες και τίμημα ολόκληρες γενιές, ώσπου ζαλίστηκαν και εν μέρει παρέλυσαν μάζες, στρατιές ολόκληρες εργαζομένων, παραδομένες στην ευκαιριακή ευμάρεια της πιστωτικής κάρτας.