Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Stop bullying: Παράβαση ίσον τιμωρία!

Γράφει ο Σπύρος Ριζόπουλος

Το τελευταίο 24ωρο όλοι οι «αστέρες» της δημόσιας ζωής (πολιτικοί, τηλεπερσόνες, κλπ) κάνουν αναρτήσεις στα social media για να καταδικάσουν το bullying και να εκφράσουν τη συμπάθειά τους στον άτυχο Βαγγέλη Γιακουμάκη. Θεωρώ πως πρόκειται για τη μέγιστη υποκρισία, ειδικά στην περίπτωση των πολιτικών, καθώς το φαινόμενο δεν είναι «κεραυνός εν αιθρία» αλλά μια νοσηρή κατάσταση που συμβαίνει εδώ και χρόνια κι απλά κανείς δεν μιλάει γι αυτό.

Παραμιλητός βίος

Ο Γιάνης Βαρουφάκης κυνηγάει τόσο πολύ τη δημοσιότητα ώστε την υποχρεώνει να τον κυνηγήσει και αυτή - με κακές διαθέσεις

Η περίφημη φωτογράφιση του πριγκηπικού ζεύγους της Συριζολάνδης είχε και παράπλευρες απώλειες. Αμφισβητήθηκε η περί τα οικιακά κατάρτιση της συζύγου του κ. Βαρουφάκη. Η κυρία Χριστίνα Σιδέρη, με ανάρτησή της στο facebook, επισήμανε:

Σκληρή δουλειά αλλά...

π. Αντώνιος Χρήστου

Μια φορά και έναν καιρό, ένας σωματώδης και δυνατός ξυλοκόπος ζήτησε δουλειά σε κάποιο χονδρέμπορο ξυλείας. Ο έμπορος τον προσέλαβε με καλό μισθό και καλές συνθήκες δουλειάς. Έτσι ο ξυλοκόπος αποφάσισε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Το αφεντικό του έδωσε ένα τσεκούρι και του υπέδειξε που να δουλέψει. Την πρώτη μέρα ο ξυλοκόπος έφερε 18 κορμούς δένδρων.