Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ

Περικοπές από κούνια! ΔΝΤ για αρχάριους.

Η "λιτότητα" μέσα από τα μάτια ενός παιδιού και με μια γερή δόση βρετανικού χιούμορ. Πρόκειται απλά για το πιο τέλειο χιουμοριστικό βιντεάκι για την κρίση!

Ο πατέρας του βίντεο, πίνοντας ένα ποτήρι σαμπάνια, λέει στην μικρή κόρη του πως το χαρτζιλίκι της ανήκει στο παρελθόν, λόγω του χρέους που βαραίνει την οικογένειά τους. Το κοριτσάκι διαμαρτύρεται πως ήταν καλό παιδί, και πως οι γονείς της φταίνε που ξόδεψαν όλα τα λεφτά τους στον τζόγο και το αλκοόλ, μα ως απάντηση παίρνει μια σκούπα για να καθαρίσει καμινάδες και να αποπληρώσει το οικογενειακό χρέος.Αποκορύφωμα: Το εισόδημα της κατάσχεται και η ίδια "απολύεται" από το σπίτι, λόγω οικονομικής στενότητας!

Όταν βουλιάζει το πλοίο φεύγουν πρώτα τα ποντίκια.

Γράφει ο Κλεισθένης.

Αργά το θυμήθηκαν οι διαφωνούντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Όλα έχουν δρομολογηθεί έτσι ώστε να μην υπάρχει διέξοδος. Όταν ψήφιζαν υπέρ του μνημονίου δεν τα ήξεραν; Τους παρέσυραν σαν μικρά παιδιά; Αν ναι, τότε είναι και επικίνδυνοι και δεν αξίζουν τη θέση του βουλευτή.
Η αλήθεια είναι ότι αποστασιοποιούνται για να μπορέσουν να είναι ξανά πρωταγωνιστές μετά τις σαρωτικές αλλαγές που θα γίνουν στο πολιτικό προσωπικό. Θα κομπάζουν «εγώ τα ‘λεγα».