Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Γιατί τον Καραμανλή κ. Καμμένε;

Πληροφορηθήκαμε με έκπληξη και λύπη ότι ο κ. Καμμένος εξέφρασε την πρόθεσή του να προτείνει για Πρόεδρο Προεδρικής Δημοκρατίας τον κ. Κώστα Καραμανλή!

Με έκπληξη, γιατί δεν περιμέναμε ότι ο κ. Καμμένος θα έκανε μια τόσο "αβασάνιστη" δήλωση, κυριολεκτικά παρμένη "στο γόνατο"!

Με λύπη γιατί αποδεικνύεται τελικά ότι παρά τις όποιες "ριζοσπαστικές" θέσεις του, είναι αμετανόητα προσκολλημένος στα..."τζάκια" που εκτός από τις καπνιές που συγκρατούν στις καμινάδες τους, ρυπαίνουν και το..περιβάλλον!

  Δηλαδή, θα πρέπει την Ελλάδα να την κυβερνούν συνέχεια τέκνα. ανήψια εγγόνια δισέγγονα και τρισέγγονα των ιδίων οικογενειών;

Είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων; Περισσότερες αποδείξεις! Προωθήστε το όπως και όπου μπορείτε ( ΒΙΝΤΕΟ )Μία ακόμη απόδειξη για το ότι είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων....
Η αριστερή προπαγάνδα έχει κατακλείσει τα σχολεία της Ελλάδας από το νηπιαγωγείο μέχρι το πανεπιστήμιο.
Κυριολεκτικά χιλιάδες καθηγητές και δάσκαλοι διδάσκουν στα παιδιά μας ότι δεν είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων.
Φανταστείτε τι θα γινόταν αν οι Κινέζοι δάσκαλοι και καθηγητές δίδασκαν ότι οι σημερινοί Κινέζοι δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Κινέζων και πόσοι από αυτούς θα πήγαιναν στα στρατόπεδα εργασίας ή στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Οι γελοιογραφίες του Σαββατοκύριακου!