Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Οι γελοιογραφίες της ημέρας!

Βλαστοκύτταρα στο μητρικό γάλα ανίχνευσαν Αυστραλοί επιστήμονες

Ανεκτίμητη η αξία του θηλασμού

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Δυτικής Αυστραλίας, στο Περθ, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες μεθόδους, ανίχνευσαν αρχέγονα κύτταρα σε δείγματα φρέσκου μητρικού γάλακτος, τα οποία έλαβαν σε διάφορα στάδια γαλουχίας.

Συγκεκριμένα, ανακάλυψαν ότι όλα τα δείγματα περιείχαν από 10 χιλιάδες έως 13,5 εκατομμύρια ζωντανά βλαστοκύτταρα σε κάθε ml μητρικού γάλακτος. Κατά μέσο όρο, υπήρχαν περίπου 4 εκατομμύρια αρχέγονα κύτταρα σε κάθε ml από πρωτόγαλα, περίπου 2 εκατομμύρια αρχέγονα, κύτταρα σε κάθε ml μητρικού γάλακτος στους 6 μήνες από τη γέννηση, περίπου ένα εκατομμύριο αρχέγονα κύτταρα σε κάθε ml μητρικού γάλακτος στους 12 μήνες από τη γέννηση, ενώ δεν έλειπαν και σε δείγματα μητέρων που μελετήθηκαν στους 15 μήνες.

ΒΟΜΒΑ: ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΨΗΦΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

Σε συνεδρίαση της η Ολομέλεια του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου προχώρησε σε αρνητική γνωμάτευση, όσον αφορά την ψήφο των μεταναστών, η οποία κρίνεται ως παράνομη. Κάποιοι θα προτρέξουν να αναφέρουν ότι πρόκειται απλά για εισήγηση και όχι για απόφαση αλλά, με βάση πληροφορίες του parapolitika.gr, το σκεπτικό στο ΣτΕ είναι να ληφθεί τελικά και απόφαση, που θα αναφέρει ως παράνομη την ψήφο των μεταναστών.Σημειώνεται ότι τον Φεβρουάριο, είχε γίνει η ίδια εισήγηση στο Δ΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, η οποία υπογράμμιζει ότι τόσο η άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν όσο και η άσκηση του δικαιώματος του εκλέγεσθαι για την ανάδειξη των οργάνων της τοπικής αυτοδιοίκησης «επιφυλάσσεται μόνο στους Έλληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, χωρίς αναθεώρηση της σχετικής διατάξεως του Συντάγματος».

Γιατί δεν λένε του Γιώργου τι να κάνει, τέλος πάντων;

Παίζουν με τα νεύρα του παιδιού οι Γερμανοί, οι εταίροι μας στην Ε.Ε., οι ευρωτραπεζίτες και Αμερικανοί. Μέσα στο χάος των προσωπικών στρατηγικών των υπουργών και την παραζάλη των διαφορετικών εισηγήσεων, ο Γιώργος Παπανδρέου περιμένει τις οδηγίες… προς ναυτιλομένους. Και αυτές δεν έρχονται, διότι η «διεθνής παράγοντας» – που δεν είναι ένας, ούτε έχει ενιαία συμφέροντα και πολιτικές…- δεν μπορεί να ομονοήσει στο πακέτο των μέτρων και στην τελική λύση του προβλήματος του ελληνικού χρέους.

Παράλυτος φοιτητής "σηκώθηκε" για να παραλάβει το πτυχίο του

Ονομάζεται Austin Whitney είναι 22 ετών και ήρθε να μας διδάξει τι σημαίνει θέληση, πέισμα και αγάπη για την ζωή.

Ο νεαρός είναι καθηλωμένος από το 2007 σε αναπηρικό καροτσάκι μετά από ατύχημα που είχε οδηγώντας μεθυσμένος το αυτοκίνητο του.

Ο Austin Whitney αποφάσισε να σπουδάσει Ιστορία και Πολιτικές Επιστήμες και ορκίστηκε πως θα σηκωθεί και θα περπατήσει την ημέρα της αποφοίτησης του.

“Οι Αμερικανοί τιμώρησαν τον Καραμανλή”

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ

Σε αντίποινα κατά της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για τη στάση που τήρησε στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, αρνούμενη να συναινέσει στην ένταξη των Σκοπίων στη Συμμαχία, αποδίδεται σύμφωνα με έγγραφο του Wikileaks, που δημοσιεύουν σήμερα τα «Νέα», η επιλογή του Λευκού Οίκου επί ημερών Τζορτζ Μπους του νεώτερου, να μην συμπεριληφθεί η Ελλάδα στο πρόγραμμα κατάργησης της βίζας για τις επισκέψεις στην άλλη όχθη του Ατλαντικού.

Τι κρύβεται κάτω από την Ανταρκτική;

Ανησυχητικά στοιχεία έρχονται στο φως για πανάρχαια μυστικά που κρύβονται στο υπέδαφος της γιγαντιαίας ηπείρου, καθώς ένας δορυφόρος εντόπισε ένα κτίσμα κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής, ηλικίας...12.000 ετών!

Τουλάχιστον έτσι, υποστηρίζεται σε δημοσίευμα των European Union Times, το οποίο κάνει λόγο για μια αρχαία κατασκευή ή συσκευή που βρίσκεται θαμμένη κάτω από τόνους πάγου της Ανταρκτικής και η οποία ανακαλύφθηκε τον Απρίλιο του 2001, από έναν κατασκοπευτικό δορυφόρο.