Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: «ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΓΑΛΛΟΦΙΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΡΩΣΟΦΙΛΟΣ...ΑΛΛΑ ΘΕΟΦΙΛΟΣ!!!»

Απόλυτα διδακτικά τα όσα λέει ο Γέρος του Μωριά για όλους μας:

Η επίδραση του Ελληνισμού στην ιστορία του Ισραήλ από τα χείλη ενός διάσημου εβραίου πολιτικού...

Μερικές φορές είναι χρήσιμο να ακούμε τι έχουν να πουν αυτοί που θεωρούμε παραδοσιακούς και ιστορικούς εχθρούς των Ελλήνων. Μερικές φορές από τα χείλη αυτών ακούμε κάποιες αλήθειες που δεν τις ακούμε ούτε από τους δικούς μας πολιτικούς....
Τα συμπεράσματα είναι εντυπωσιακά...

Ο π. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΓΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΩΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ!



Μπράβο Γέροντα για το ήθος και την τόλμη σας, να πείτε τα αυτονόητα, κάνοντας αναφορά ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ που προωθεί η εβραιοκίνητη σιωνιστικοκρατούμενη «Ευρωπαϊκή Ένωση» (δείτε στο τέλος της απάντησης)!

Τα παιδιά της γωνίας

Να χαίρεσαι που δεν σε λογαριάζουν γιατί αν κατάφερες αυτό, τότε έχεις κερδίσει τον μισό πόλεμο ενάντια στα ξένα και εντόπια καθίκια. Αν κατάφερες να κρατήσεις τις υπομονές σου μετατρέποντας τες σε λογική, τότε να είσαι σίγουρος ότι αρχίζεις από μονάδα να γίνεσαι ο επικίνδυνος άνθρωπος της γωνίας. Αυτός που και σε ειρηνικές αλλά και εμπόλεμες καταστάσεις έδινε την μια τον ιδρώτα του και την άλλη το αίμα του, κι όταν ολοκλήρωνε αυτό που το κοινωνικό και ανθρωπιστικό καθήκον τού όριζε, αποτραβιόταν και πάλι στη γνωστή γωνία.

Το φρενοκομείο ΣΥΡΙΖΑ…

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σαν θαυμαστής και υμνητής του Κωνσταντίνου Καραμανλή, επιβεβαιώνει πρακτικά, αλλά και ηχηρά, την ιστορική του ρήση: «Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο»!
Μέσα σ’ αυτό το «απέραντο φρενοκομείο», ο «θάλαμος» του ΣΥΡΙΖΑ έχει προεξέχουσα θέση. Μπορούμε, μάλιστα να πούμε, ότι είναι ο «θάλαμος» εντός του οποίου «συνωστίζονται» όλα τα είδη και όλες οι ποικιλίες της φρενοβλάβειας.
Πράγματι εδώ έχουμε τον «πλουραλισμό» της φρενοβλάβειας. Όλοι μαζί:
Καθαρόαιμοι νεοφιλελεύθεροι, μετανοήσαντες κομμουνιστές, ευρωκομμουνιστικά και σοσιαλδημοκρατικά βυθοκορήματα (πολλά προερχόμενα από το ΠΑΣΟΚ), ντροπαλοί, καθεστωτικοί «κομμουνιστές» (Λαφαζάνης και σία), αριστεριστές κάθε ποικιλίας, «αντιεξουσιαστές» κάθε ποικιλίας, επαγγελματίες αριβίστες και τυχοδιώκτες…

Μόνο για τους δραπέτες ψάχνουμε;


Μας εντυπωσίασε ότι όλα τα ΜΜΕ και όλες οι ανακοινώσεις των "αρμοδίων" και μη, αναφέρονται για τους δραπέτες των φυλακών για το  πόσους συνέλαβαν απ αυτούς  και πόσοι απομένουν κ.λ.π.
  Φυσικά και είναι βασικό να συλληφθούν τα  ξενόφερτα αυτά αποβράσματα, αλλά το πιο βασικό δεν είναι αυτό.
  Το πιο βασικό είναι να εντοπισθεί να συλληφθεί και να ανακριθεί με νομική άνεση..., η  ομάδα των "κομάντος" που πίσω της ενδεχομένως να κρύβονται στελέχη του UCK ή αναλόγου σχήματος.

To - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ - μήνυμα του Παπούλια προκαλεί ΑΗΔΙΑ κι ΟΡΓΗ στον καθημαγμένο λαό

Μαντέλης (που ομολόγησε τις μίζες του),
Μιμή (η εθνική μας ερωμένη), Λιάνης (ο ξάδερφος),
Στάη (που μας δήλωσε πέρυσι ότι θα υποχωρήσουν
τα σύνορά μας) κι ο Παπούλιας...
Αηδία προκαλεί το - ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ - μήνυμα του Παπούλια για την ηρωική Επανάσταση του 1821.

Όλα αυτά που κατέστρεψε αυτός και η παρέα του ψευτορωμαίικου, επικαλείται ότι τα ...υπερασπίζεται!

Ζητά την συνδρομή των απόδημων Ελλήνων για βοήθεια την ώρα που ο ανασχετικός παράγοντας αυτής της βοήθειας είναι ο ίδιος και η παρέα-συμμορία του που κατέστρεψαν την χώρα και μείνανε μόνοι με τους φρουρούς τους - για πόσο ακόμη άραγε; - να διοργανώνουν πριβέ-παρελάσεις.