Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μαζί μου δε ταιριάζεις (Δε θέλω τα ματάκια σου)

Ο «εγκέφαλος» των παρασκηνίων του Μητσοτάκη οργανωτής της «Κίνησης Μίκη»

Είχαμε σκοπό να μη μιλήσουμε ακόμα για όλο αυτό το συνονθύλευμα της «Συμβουλευτικής Επιτροπής» της «Κίνησης Μίκη»: Κασιμάτηδες, Κούνδουροι και δε συμμαζεύεται…
Περιμέναμε ακόμα και τα άλλα πρόσωπα που βρίσκονται στο παρασκήνιο…
Μας κτύπησε όμως κεραυνός όταν διαβάσαμε από την ίδια την ιστοσελίδα του Μίκη ότι στα ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ είναι ο «εγκέφαλος» της παρασκηνιακής δράσης του Μητσοτάκη: Ο Γιάννης Δημητροκάλλης!!!!!

Η Έλλη Τρέμη Τα Μάτια της Όλγας

Το δημοσιογραφικό λειτούργημα οδεύει σε νέους δρόμους «επιστημονικής προπαγάνδας».

Η Όλγα βιώνει τόσο προσωπικά την πολιτική κατάσταση που σε κάνει να σκέφτεσαι, ότι δεν μπορεί δίκιο θα έχει για να εκτίθεται τόσο. Η έμφυτη κυανοφοβία της, έχει εξελιχθεί σε κυανομανία. Ο Πεταλωτής μπροστά της μοιάζει με βουλευτή της αντιπολίτευσης.

Πωλ Γκωγκέν

Του Μόσχου Εμμ. Λαγκουβάρδου

«Ο καλλιτέχνης αγγίζει την ψυχή του κόσμου και τη μεταμορφώνει»
Καμίλ Πισάρο

Ο Πωλ Γκωγκέν σαν όλους τους μεγάλους δημιουργούς της τέχνης αφιέρωσε τη ζωή του στο πάθος του για τη ζωγραφική. Αηδιασμένος από τον τρόπο ζωής των συγχρόνων του εγκατέλειψε μια επιτυχημένη καριέρα χρηματιστή στο Παρίσι, που εξασφάλιζε σ' αυτόν και στην οικογένεια του μια πολυτελή ζωή, για να αφοσιωθεί στην τέχνη σ' ένα περιβάλλον που θα τον ενέπνεε και θα τον βοηθούσε να ζωγραφίζει. Μετά το διαζύγιο του πήγε στις νότιες θάλασσες, στα νησιά Μαρκέσας, στην Ταϊτή.