Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Δεν γουστάρει ο Μπουτάρης τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση. Είναι "προοδευτικός". Καταλάβετέ το πια...

Δεν γουστάρει ο άνθρωπος ο,τιδήποτε έχει σχέση με Έθνος και το δείχνει ...τι να κάνουμε, τώρα που γέρασε θα τον αλλάξουμε...

Στην αρχή ο Μπουτάρης ήταν αντίθετος με τις εκδηλώσεις και την παρέλαση για τα 100 χρόνια της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης από τους Τούρκους με το επιχείρημα ότι δεν πρέπει να κάνουμε φιέστες σε εποχή οικονομικής κρίσης.

Οι "στουρναροχωροφύλακες" άρχισαν να ορίζουν ποιοί εξ ημών "περισσεύουν". Το μοίρασμα της "πίτας του Μάλθους" άρχισε!!!

Ώστε θα πεινάσουμε αν δεν πάρουμε την δόση μας κ. Στουρνάρα;

Ίσως είναι ο πιό κοινότυπος υπότιτλος που έχω δώσει σε ανάρτησή μου τα τελευταία χρόνια, όμως όσα έχω ακούσει τις τελευταίες ώρες από κυβερνητικά και "αντικυβερνητικά" δωσιλογικά χείλη, έχουν όπως φαίνεται αποξηράνει πλήρως τον χώρο της φαντασίας μου.
Τι να πούμε στον Στουρνάρα αλλά και σε κάθε άλλον στουρναροχωροφύλακα και βαποράκι της ευρωατλαντικής συμμορίας, όταν επαναλαμβάνει το ίδιο απειλητικό μήνυμα των "εμπόρων των εθνών":
"Αν δεν πάρουμε την δόση θα πεινάσει ο λαός"

Τρέχουμε να σβήσουμε τις φωτιές αλλά δεν κυνηγάμε αυτόν που τις βάζει.

Παρακολουθούμε καθημερινά στα καθεστωτικά ΜΜΕ έναν εξελισσόμενο «παραλογισμό». Από το πρωϊ μέχρι το βράδυ όλα τα παπαγαλάκια ασχολούνται με τις συνέπειες των σκληρών μέτρων για κάθε πολίτη, αλλά όχι με τη σκοπιμότητα των ίδιων των μέτρων και κυρίως με αυτόν που τα επιβάλει. Ασχολούνται με το τι θα κοστίσει στον πολίτη το ένα ή το άλλο οικονομικό μέτρο, αποσπώντας του την προσοχή από το δάσος (πολιτικό καθεστώς και συμφέροντα που κερδίζουν) και εστιάζοντάς την πάνω στο ατομικό δένδρο του καθενός. Έτσι ο πολίτης τρομοκρατημένος κλείνεται στον εαυτό του και τρέχει να επιβιώσει και να προστατέψει την οικογένειά του διασώζοντας ό,τι μπορεί.