Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ - ΓΥΡΙΣΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ

Χωρίς ανταπόδοση

Του Μόσχου Εμμανουήλ Λαγκουβάρδου

1. Τ' αγριολούλουδο είναι ωραίο χωρίς να περιμένει ανταπόδοση. Στην πηγή στο βουνό αναβρύζει γάργαρο νερό χωρίς ανταπόδοση. Το ωραίο στη φύση είναι ωραίο χωρίς ανταπόδοση. Το ωραίο εκφράζει το χαρακτήρα του Δημιουργού.

2. Η ανταπόδοση είναι δικαίωμα. Όταν έχω το νου μου στην ανταπόδοση έχω το νου μου στο δικαίωμα. Ο άνθρωπος κατέχεται από αυτό που κατέχει. Τί ωραία που είναι η παραίτηση! Τί ωραία είναι όταν νιώθεις ότι μπορείς να ζεις χωρίς πολλά από αυτά τα πράγματα που επιθυμείς.

Η απάντηση του Παναθηναϊκού σε FIFA και UEFA

Ένα από τα video που έχει στείλει στην FIFA έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός… με το οποίο απαντά στο αντίστοιχο που διέρρευσε την Πέμπτη από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Αρχική πρόθεση των ιθυνόντων του «τριφυλλιού» ήταν να μη δημοσιοποιήσουν τα video που απέστειλαν ως συνοδευτικά των καταγγελιών τους για τα γεγονότα του ντέρμπι, ωστόσο μετά την κίνηση του Ολυμπιακού να διαρρεύσει βίντεο με τον Σεμπάστιαν Λέτο να φέρεται ότι χτυπά πρώτος τον Βασίλη Τοροσίδη, οι «πράσινοι» δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και προχώρησαν στην κίνηση αυτή για να απαντήσουν στους «ερυθρόλευκους».