Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Μανώλης Αγγελόπουλος - Εγώ τρελάθηκα


Το θέατρο της 6ης δόσης.

Το έχουμε πει από την αρχή ότι η 6η δόση θα δοθεί 100% και ότι δεν πρέπει να υπάρχει καμία ανησυχία. Μάλιστα, ακόμα πιο εύκολα θα δοθεί η 7η δόση του Δεκεμβρίου. Η εντολοδόχος των δανειστών κυβέρνηση, το γνωρίζει αυτό πολύ καλά. Γι’ αυτό εξάλλου και είναι εντελώς ήσυχη, διαφορετικά τώρα θα έτρεχαν οι πάντες.

Όπως όμως είναι γνωστό, η δόση αυτή δεν πρόκειται να διατεθεί για την εξόφληση δανειστών, όπως η επόμενη του Δεκεμβρίου (γι’ αυτό και η δόση του Δεκεμβρίου θα δοθεί εύκολα), αλλά για εσωτερική μας χρηματοδότηση.

Φοροκάρτα και ατομικά δικαιώματα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά το newspeak (η χρεοκοπία να ονομάζεται αναδιάρθρωση, κούρεμα, επιλεκτική, ελεγχόμενη η οργανωμένη και τέλος αποκάθαρση – refining) τώρα μπήκαμε βαθύτερα στον Οργουελικό εφιάλτη. Με την ‘φοροκάρτα’ συνθλίβεται απόλυτα το προσωπικό μας απόρρητο. Το κράτος – μεγάλος αδελφός θα έχει πλήρη στοιχεία για το καταναλωτικό μας προφίλ, για τις συνήθειες, τις αγορές η και τις αδυναμίες μας. Ποιούς γιατρούς επισκεπτόσαστε, τι θεραπεία ακολουθούμε (με βάση τα φάρμακα που αγοράζουμε), τι τρώμε το πρωί και που συχνάζουμε τα βράδια και τόσα άλλα θα αποτελούν δημόσιο κτήμα.

Κύριε Παπακωνσταντίνου, η εταιρεία της συζύγου σας, έχει κάποια σχέση με το Εθνικό Πάρκο Σχινιά;

Γράφει η Πόπη Σουφλή

Κύριε Παπακωνσταντίνου, η εταιρεία της συζύγου σας, έχει κάποια σχέση με το Εθνικό Πάρκο Σχινιά;
Μήπως ... κάποιος από τους συνεργάτες της στην εταιρεία, είχε δείξει ενδιαφέρον;

Ένας.. "φίλος" ήρθε απόψε από τα παλιά και...τι ανακαλύπτει κανείς, όταν... ψάχνει....
Αλήθεια, εκείνη η ... προσφορά. πριν από χρόνια, για εκμετάλλευση του Εθνικού Πάρκου Σχινιά, τι γίνεται;;;;;;;;