Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΗΣ - ΤΟ 'ΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ


Περιμένοντας τον γαμπρό

Λαζαρίδου Αστερόπη

Η ελληνική σόουμπιζ επενδύει σε σταθερές αξίες, όπως εδώ και 14 χρόνια, στη Ζέτα Μακρυπούλια και στον «μελλοντικό σύζυγο» που αποδεικνύεται ένας «αμετανόητος εργένης». Οι φήμες είναι περισσότερες από τα φλας

Η ιστορία κρατάει εδώ και 14 χρόνια: μια όμορφη γυναίκα κοιτάζει στο κενό, με αυτό το βλέμμα της γλυκιάς ευτυχίας. Βρίσκεται σε μια ερημική παραλία, σε ένα νυχτερινό μαγαζί, σε μια απογευματινή βόλτα για ψώνια, σε ένα σοκάκι νησιού. Δίπλα της, με τη στάση του σώματος να δείχνει τρυφερότητα, βρίσκεται ο σύντροφός της. Τη μία είναι ο Αντώνης Ρέμος. Την άλλη ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

"If Elgin..." Εάν ο Έλγιν δεν κατέστρεφε μόνο τον Παρθενώνα

Ο Άρης Καλογερόπουλος, ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τo "I am Greek and i want to go home", δημιούργησε μία νέα σειρά αφισών με τον τίτλο "If Elgin..."

O Λόρδος Ελγιν ακρωτηρίασε τον Παρθενώνα και το 65% των αριστουργημάτων του σημαντικότερου μνημείου της ανθρωπότητας, βρίσκονται ακόμα στο Βρετανικό Μουσείο... παράνομα.

"Αθάνατο" κράτος. Επίσημα, οι ψηφοφόροι ξεπερνούν το σύνολο του λαού!!!

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της τελευταίας απογραφής, που ανακοίνωσε επιτέλους χθες η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), ο νόμιμος πληθυσμός της χώρα μας ανέρχεται σε 9.903.268 Ελληνίδες και Έλληνες (νεογέννητους, ανήλικους, ενήλικες).

Σύμφωνα τώρα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών, που αυτή τη στιγμή είναι ακόμα αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του, το εκλογικό σώμα της χώρας, δηλαδή οι άνω των 18 ετών Ελληνίδες και Έλληνες που είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, ανέρχεται σε 9.952.570 ενήλικες πολίτες.