Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Είσαι η ελπίδα τους

 
Σταύρος Χριστακόπουλος
Η αγωνία της κυβέρνησης να σταθεί ακόμη μια φορά «κλαρίνο» στις απαιτήσεις των δανειστών και της τρόικάς τους αποτυπώνεται στη σπουδή της να προλάβει πάλι τις επιθυμίες τους. Άλλωστε ο εκβιασμός για τη δόση των 2,8 δισ. ποτέ δεν σταμάτησε.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ «ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ» ΣΤΙΣ 11 ΜΑΪΟΥ!!!

Για τις 11 Μαίου ορίστηκε η Διαβαλκανική Συνεδρίαση της Grande Oriente Universal στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ… (ΤΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ)


Άρθρο για συγχρόνους «ψαγμένους» γονείς…
ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ…

Πολλοί γονείς αφήνουν τα παιδιά τους, στον υπολογιστή, στην τηλεόραση, στο dvd και κάνουν δουλειές του σπιτιού τους, έχοντας ήσυχο το κεφάλι τους, σαν κάποιος να τα προσέχει…

Και τα «προσέχει»!!!

Θάνατος ή θάνατος

Σηκώσαμε πολλά φέρετρα αθώων τα τρία τελευταία χρόνια με το μυαλό μας, αλλά φαίνεται ότι πρέπει να σηκώσουμε με τα ίδια μας τα χέρια το φέρετρο που θα βγει από το δικό μας το σπίτι για να καταλάβουμε ότι ο θάνατος από τους νόμους που πατάνε επάνω σε ψήφο έχει πρόσωπο και ιδιότητα. Έχει εργασία σίγουρη και φερετζέ κόμμα, έχει μισθό αιματοβαμμένο, έχει ονοματεπώνυμο και δεν είναι κανείς άλλος παρά μόνο ο διπλανός που κάνει μνημόσυνο για τον αθώο με δακρύβρεχτα κειμενάκια και μετά υπογράφει ειρηνικές καταδίκες αθώων γιατί «έλαβε εντολές». Ο δολοφόνος είναι αυτός που μπαίνει στα καφενεία και αναθεματίζει το κράτος για το κακό που βρήκε μια και δυο οικογένειες αλλά μετά περνάει από το γραφείο του κόμματος για να στηρίξει μόνο το τομάρι του.

Επιασε τόπο η κίνηση ματ του Αλαφούζου

Κώστας Καίσαρης

Ελλάς-Ευρώπη-Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός με το 2-0 επί της ΑΕΚ πέτυχε για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Εφτασε τους 32 βαθμούς, έπιασε τον ΠΑΣ Γιάννινα στην 5η θέση και ο δρόμος για την Ευρώπη είναι πλέον ορθάνοιχτος. Ετσι έπιασε τόπο η κίνηση-ματ του Γιάννη Αλαφούζου να μοιράσει τους φακέλους με τριχίλιαρα και διχίλιαρα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν από το ντέρμπι.

Οι γελοιογραφίες του Σαββατοκύριακου!